16 Ιδέες για διακόσμηση των δέντρων στον κήπο σου

Η διακόσμηση των δέντρων που βρίσκονται στον κήπο ή την αυλή σου, μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά διασκεδαστική απλή και παράλληλα εντυπωσιακή. Θα σου δείξω πρωτότυπους και κομψούς τρόπους για να φτιάξεις ένα μικρό κήπο γύρω από τον κορμό ενός δέντρου.

Το αποτέλεσμα θα σε συναρπάσει, αφού μπορεί να περιλαμβάνεις πέτρες, τσιμεντόλιθους, λουλούδια και διάφορα διακοσμητικά στοιχεία. Πάμε να δούμε μερικές από τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης των δέντρων.

15 Πανέμορφες ιδέες για διακόσμηση των δέντρων!

Διακόσμηση δέντρου με πέτρες

 

Όταν σκεφτόμαστε τη διακόσμηση δέντρων, το πρώτο υλικό που μας έρχεται στο μυαλό είναι οι πέτρες. Μπορείς να φτιάξεις ένα όμορφο ύψωμα σαν πηγαδάκι και μέσα να βάλεις όλων των ειδών τα λουλούδια που αγαπάς. Ακόμη, αφού βάλεις φυτά και λουλούδια μπορείς να οριοθετήσεις αυτήν τη  περιοχή με μεγάλες εντυπωσιακές πέτρες φτιάχνοντας έτσι ένα μικρό σχέδιο. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και κομψό. Δες εδώ 18 Ιδέες για δάπεδο από πέτρα στον κήπο σου!

Διακόσμηση δέντρου με ξύλο

   

Η διακόσμηση ενός δέντρου με ξύλινες κατασκευές, μπορεί να φαντάζει ιδιαίτερο και μη αρμονικό, αλλά βλέποντας τις φωτογραφίες, διακρίνουμε την κομψή αίσθηση που αποπνέει. Μπορεί αν βάλεις από έναν παγκάκι και διάφορα ξύλινα διακοσμητικά, μέχρι να φτιάξεις μια ξύλινη πλατφόρμα και πάνω να βάλεις έπιπλα για να απολαμβάνεις τον ίσκιο σου το καλοκαίρι και όχι μόνο.

Διακόσμηση δέντρου με λουλούδια

   

Τα λουλούδια αποτελούν σήμα κατατεθέν στη διακόσμηση κήπων. Βάλε αυτά που αγαπάς, είτε πανσεδάκια, είτε πιο μεγάλα φυτά και διακόσμησε περιμετρικά όλο το δέντρο. Πρόσθεσε διακοσμητικά στοιχεία, πέτρες ή τσιμεντόλιθους και εντυπωσίασε με την αισθητική του.

Διακόσμηση δέντρου με φυτά

   

Τα φυτά αποτελούν ιδανική λύση στη διακόσμηση δέντρων, αν λατρεύεις μια σικάτη εκδοχή. Μπορείς να βάλεις φυτά με χρωματιστό φύλλωμα και να παίξεις με διαθέσεις και αποχρώσεις. Ακόμη, μπορείς να προτιμήσεις τοπ πράσινο χρώμα ως κυρίαρχο και να συνδυάσεις υφές και μεγέθη. Όλα θα είναι κομψά και πανέμορφα.

Η διακόσμηση δέντρων, μπορεί να είναι μια πολύ δημιουργική και όμορφη απασχόληση για όλους. Πάρε φυτά ή λουλούδια, πρόσθεσε πέτρες και αγαπημένα διακοσμητικά και φτιάξε τη δική σου μαγική γωνιά.

πηγή :https://exypnes-idees.gr/16-idees-gia-diakosmisi-ton-dentron-ston-kipo-sou/