Υλικά συνταγής
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 χωριάτικα λουκάνικα κομμένα σε φέτες με 0,5 εκ. πάχος
- 4 μέτριες πατάτες κομμένες σε φέτες 0,5 εκ. πάχος
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- 8 αυγά
- 1/2 φλιτζ. γάλα
- αλάτι
- πιπέρι
1. Θα χρησιμοποιήσουμε τηγάνι που να μπαίνει στο φούρνο. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τα λουκάνικα για 3΄. Προσθέτουμε τις πατάτες και το κρεμμύδι, ανακατεύουμε για 5΄ μέχρι να μαραθεί το κρεμμύδι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε το τηγάνι για 10΄-15΄ μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.
2. Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ. Τα χτυπάμε με το σύρμα. Προσθέτουμε το γάλα και το αλατοπίπερο και συνεχίζουμε μέχρι να αναμειχθούν καλά τα υλικά. Περιχύνουμε τα υλικά του τηγανιού με τα αυγά. Ανακινούμε το τηγάνι, να πάει παντού το μείγμα των αυγών.