11 Υπέροχα ανδρικά κοστούμια για φέτος το καλοκαίρι

Τα καλοκαιρινά ανδρικά κοστούμια είναι απαραίτητα για κάθε περίσταση και μπορούν να μεταμορφώσουν το στυλ σου. Θα σου δείξω μερικά από τα πιο μοντέρνα χρώματα και σχέδια για φέτος, για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου προσωπικό γούστο.

Τα χρώματα του καλοκαιριού, όπως το γαλάζιο, το ιβουάρ, το λιλά και το μπλε κάνουν την εμφάνισή τους στα κοστούμια και εντυπωσιάζουν με την κομψότητα και την γοητεία που προσφέρουν. Ακόμα και αν απορρίπτεις κάποιο χρώμα αρχικά, θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις επάνω σου καθώς αυτό μπορεί να είναι το ιδανικό για εσένα.

Τα πιο όμορφα καλοκαιρινά ανδρικά κοστούμια για φέτος το καλοκαίρι!

 

Γαλάζιο

Το γαλάζιο είναι ένα υπέροχο χρώμα για ανδρικά κοστούμια καθώς είναι φωτεινό και παράλληλα κομψό. Μπορείς να το φορέσεις με λευκό πουκάμισο και να είσαι πάντα γοητευτικός και μοντέρνος.

Μπεζ

Το μπεζ είναι ένα διαχρονικό χρώμα που αρέσει σε κάθε ηλικία και το επιλέγουν πολλοί άνδρες ως πρωταγωνιστή για το καλοκαιρινό κοστούμι τους. Μπορείς να το συνδυάσεις με πολλά χρώματα πουκαμίσου και γραβάτας, κυρίως λόγω της ουδέτερης φύσης του χρώματος.

Μπλε

Το μπλε είναι ένα χρώμα που πολλοί άνδρες αγαπούν λόγω του δυναμικού χαρακτήρα του και της γοητείας που εκπέμπει. Συνδύασε το με λευκό ή γαλάζιο πουκάμισο και σίγουρα θα είσαι από τους πιο καλοντυμένους. Μπορείς να δεις ακόμα 

Γκρι ανοιχτό

Αν αγαπάς το γκρι χρώμα στα κοστούμια, για φέτος το καλοκαίρι μπορείς να επιλέξεις την ανοιχτή του απόχρωση για να δείχνει πιο δροσερό και ανάλαφρο πάνω σου.

Γκρι μεσαίο

Το μεσαίο γκρι είναι μια κομψότατη επιλογή για κάθε ηλικία και κάθε τόνο δέρματος. Μπορεί να φορεθεί με πολλά χρώματα πουκαμίσου και γραβάτας και να υποστηρίξει πολλές περιστάσεις.

Ιβουάρ

Το ιβουάρ, είναι στην πραγματικότητα το «σπασμένο» λευκό και είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές σου υποχρεώσεις. Είναι εξαιρετικά φωτεινό και εκπέμπει μια δροσιά και ανάλαφρη αίσθηση που πολλοί άνδρες θα αγαπήσουν.

Λιλά

Το λιλά ή αλλιώς το ανοικτό μοβ χρώμα, είναι ένα εξαιρετικά μοντέρνο χρώμα που θέλει δυναμικούς άνδρες για να τι υποστηρίξουν. Αν το επιλέξεις, η εκκεντρική και γοητευτική του φύση δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ.

Ζαχαρί

Το ζαχαρί είναι μια ασφαλής επιλογή για καλοκαιρινό κοστούμι καθώς συνδυάζεται με τα πάντα και μπορεί να φορεθεί από κάθε άνδρα. Είναι μια σικάτη και διαχρονική επιλογή για όλους.

Πράσινο

Το πράσινο χρώμα μπορεί κάλλιστα να φορεθεί και το Φθινόπωρο αλλά και το καλοκαίρι, λόγω της ζεστής αλλά παράλληλα μοντέρνας φύσης του. Συνδύασε το με λευκό πουκάμισο και κλέψε τις εντυπώσεις.

Μπορντό

Το μπορντό είναι ένα γλυκό, έντονο χρώμα που ταιριάζει σε πολλούς άνδρες. Φόρεσε το με ένα λευκό ή γαλάζιο πουκάμισο και σίγουρα θα είσαι από τους πιο γοητευτικούς της βραδιάς.

Καφέ ανοιχτό

Το καφέ ανοικτό χρώμα είναι εξαιρετικά μοντέρνο και σικάτο και μπορεί να φορεθεί από κάθε ηλικία. Εκπέμπει κάτι το νεανικό και κομωό και μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με λευκό ή γαλάζιο πουκάμισο.

Τα καλοκαιρινά ανδρικά κοστούμια, έχουν μια δροσερή αίσθηση και εκπέμπουν αυτοπεποίθηση και γοητεία. Βρες αυτό που σου αρέσει και απόκτησε ένα διαχρονικό κομμάτι που θα αγαπήσεις.

πηγή :https://www.the-man.gr/11-yperocha-andrika-kostoymia-gia-fetos-to-kalokairi/