1000 Miglia 2018: Για άλλη μία φορά σταθμός για τους Harleyάδες του HOG Athena Chapter η περιοχή των Τρικάλων

Στην περιοχή των Τρικάλων θα βρεθούν για άλλη μία φορά μοτοσυκλετιστές με τις Harley Davidson τους οι οποίοι συμμετέχουν στην μεγάλη εκδρομή “1000 Miglia 2018″ που διοργανώνει το HOG Athena Chapter! Οι Harleyάδες θα ξεκινήσουν από την Αθήνα την Παρασκευή 21/9, θα κάνουν στάση στο Αιτωλικό και στην Πρέβεζα, θα περάσουν από την Δωδώνη και θα φτάσουν στο Μέτσοβο. στο όμορφο Μέτσοβο όπου θα επισκεφθούν τις πηγές Αώου (υψηλότερη λίμνη της Ελλάδας) και την Βάλια Κάλντα, τη μαγευτική Βοβούσα με το μοναδικό τοξωτό πέτρινο γεφύρι και τον Αώο να την διαρρέει, και τους Μαυροναίους. Ακολούθως, το Σάββατο, θα φτάσουν στην Σαμαρίνα (υψηλότερο χωριό της Ελλάδας στα 1150 μ) και στην συνέχεια στην Φλώρινα όπου θα γίνει συναυλία και πάρτι.

Την Κυριακή θα πάνε στον Αγ.Αθανάσιο, στο Καιμακτσαλάν και στα μοναδικά λουτρά Πόζαρ. Θα προχωρήσουν νότια στην Εδεσσα για φαγητό δίπλα στους καταρράκτες και μετά για καφέ πάνω στην γέφυρα Σερβίων. Μετά περνώντας δίπλα στον Αλιάκμονα θα κινηθούν νότια στην Καλαμπάκα για την 3η διανυκτέρευση.

Την τελευταία μέρα θα περάσουν από την γραφική Ελάτη και τη λίμνη Πλαστήρα, πριν πάρουν το δρόμο της επιστροφής.

 δείτε εδώ δημοσιεύματα από εκδρομή στα Τρίκαλα

Ακολουθώντας τους μεγάλους δρόμους ξεγνοιασιάς που σε πηγαίνει μία Harley… Ανοικτή πρόσκληση προς τους χαρλεάδες των Τρικάλων

Στα Τρίκαλα

Οι Ladies of Harley μας εκμυστηρεύονται… Περιγράφουν τον τρόπο ζωής ως συνοδηγοί και συνοδοιπόροι των χαρλεάδων