10 Μοναδικές ανδρικές τσάντες για να βρεις αυτή που σου ταιριάζει

Οι ανδρικές τσάντες είναι πλέον απαραίτητο αξεσουάρ, όχι μόνο για εργαζόμενους αλλά και για άνδρες που πάνε για καφέ ή κάποια εκδρομή και δεν θέλουν να παραγεμίζουν τις τσέπες τους με αντικείμενα. Θα σου δείξω μοναδικά σχέδια για να δεις πόσα διαφορετικά είδη υπάρχουν και να επιλέξεις την ιδανική για εσένα.

Θα δεις από απλές καθημερινές τσάντες μέχρι επαγγελματικές, για κάθε τύπο άνδρα. Ακόμα, θα βρεις και δερμάτινες τσάντες, που εντυπωσιάζουν με τη μοναδική ρετρό αισθητική τους. Ας γνωρίσουμε καλύτερα, τα σημαντικότερα είδη ανδρικής τσάντας.

10 Ανδρικές τσάντες για να επιλέξεις την ιδανική για εσένα!

1) Μικρό τσαντάκι ώμου

Ένα μικρό τσαντάκι ώμου, μπορεί να χωρέσει τα απαραίτητα όπως κινητό, κλειδιά και άλλα μικροαντικείμενα, τα οποία δυσκολεύεσαι διαφορετικά να χωρέσεις. Αν διαλέξεις ένα διακριτικό και διαχρονικό σχέδιο, μπορείς κάλλιστα να το εντάξεις στις καθημερινές σου αλλά και πιο επίσημες, εξόδους.

2) Μικρό τσαντάκι πλάτης

Το τσαντάκι πλάτης, έχει μικρό μέγεθος και είναι από τα πιο εύχρηστα και πρακτικά ανδρικά τσαντάκια. Μπορείς να το πάρεις μαζί σου ακόμα και στο τρέξιμο ή το περπάτημα και να έχεις πάντα μαζί σου τα απαραίτητα χωρίς να σε ενοχλούν στις δραστηριότητές σου.

3) Μικρή τσάντα φάκελος

Μια μικρή τσάντα φάκελος, είναι διακριτική και εξαιρετικά κομψή. Μπορείς να την βάλεις κάθε εποχή και ταιριάζει με κάθε στυλ ντυσίματος. Μια δερμάτινη εκδοχή είναι ιδανική για πιο επίσημες εξόδους, ενώ η υφασμάτινη εκδοχή αυτής της τσάντα ταιριάζει με όλα τα στυλ ρούχων.

4) Καθημερινή μεγάλη τσάντα φάκελος

Ένας μεγάλος φάκελος είναι ο αγαπημένος των φοιτητών και μαθητών λυκείου. Λόγω της άνετης εφαρμογής, της κομψής εμφάνισης και των πολλών διαφορετικών σχεδίων της, μπορείς πολύ εύκολα να βρεις την ιδανική για εσένα.

5) Δερμάτινη τσάντα φάκελος

Μια δερμάτινη τσάντα φάκελος, μπορεί να  χρησιμοποιηθεί ως μια καλή τσάντα για να χωρέσει πολλά αντικείμενα που  θέλεις να έχεις μαζί σου, Αποτελεί ιδανική λύση για επαγγέλματα που χρησιμοποιούν πολλά Α4 έγγραφα, όπως δικηγόροι, αρχιτέκτονες , καθηγητές κ.α.

6) Επαγγελματικός χαρτοφύλακας

Ένας επαγγελματικός χαρτοφύλακας είναι απαραίτητος για επαγγέλματα που χρησιμοποιούν έγγραφα. Μπορεί να χωρέσει μεγάλες ποσότητες και είναι εξαιρετικά πρακτικός και κομψός.

7) Καθημερινή τσάντα πλάτης

Μια καθημερινή τσάντα πλάτης, έχει μεσαίο προς μεγάλο μέγεθος και είναι ιδανική για δραστήριους άνδρες που τους αρέσει να περνάνε πολύ χρόνο μακριά από το σπίτι. Η χωρητικότητά της είναι μεγάλη και μπορεί να σου φανεί εξαιρετικά πρακτική και χρήσιμη ακόμα και σε εκδρομές.

8) Δερμάτινη τσάντα πλάτης

Μια δερμάτινη τσάντα πλάτης, είναι εξαιρετικά κομψή και μπορείς να την φορέσεις ως λίγο πιο καλή τσάντα σε εκδρομές και εξόδους σου, Χωράει πολλά πράγματα και είναι ιδιαίτερα άνετη όταν τη φοράς.

9) Σακίδιο ορειβασίας-δραστηριοτήτων

Ένα σακίδιο ορειβασίας, είναι ιδανικό για άνδρες που τους αρέσει η περιπέτεια. Μπορείς να βάλεις διάφορα πράγματα μέσα όπως είδη ορειβασίας, είδη κάμπινγκ, είδη αναρρίχησης ανάλογα το στυλ και το μέγεθός της.

10) Μεγάλη τσάντα ταξιδίου

Μια μεγάλη τσάντα ταξιδίου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Μια υφασμάτινη είναι τέλεια για το γυμναστήριο και την ύπαιθρο, μια δερμάτινη είναι ιδανική για μεγάλα ταξίδια και εκδρομές.

Οι ανδρικές τσάντες έχουν πολλά διαφορετικά είδη και μπορούν να συνοδέψουν κάθε τύπο άνδρα στις καθημερινές αλλά και πι επίσημες εξόδους του. Βρες την ιδανική για εσένα και απόκτησε ένα διαχρονικό κομμάτι που θα σε συντροφεύει για πολλά χρόνια.

πηγή :https://www.the-man.gr/10-monadikes-andrikes-tsantes-gia-na-vreis-ayti-poy-soy-tairiazei/