10 flat ζευγάρια παπούτσια που ταιριάζουν τέλεια με τα τζιν παντελόνια σου

Μεταξύ άλλων, επιστροφή στην πόλη και την πραγματικότητα, σημαίνει επιστροφή στις ημέρες “φεύγω από το σπίτι το πρωί και γυρίζω το βράδυ”. Ακριβώς σε αυτή τη νέα συνθήκη χρειάζεται λοιπόν να προσαρμοστείς, ανανεώνοντας τη γκαρνταρόμπα σου έξυπνα με κομμάτια που είναι σίγουρα κομψά και σύμφωνα με το προσωπικό σου στιλ, αλλά και πολύ άνετα. Ιδιαίτερη προσοχή φυσικά χρειάζονται τα παπούτσια που θα επιλέξεις για την καθημερινότητα σου. Στόχος είναι να προτιμήσεις τα σχέδια εκείνα που σε κάνουν να νιώθεις άνετα όσες ώρες κι αν τα φοράς ενώ ταυτόχροντα είναι πολύ κομψά.

Ποιες είναι οι επιλογές σου;

Εάν προτιμάς το athleisure στιλ, τα sneakers είναι μονόδρομος. Ένα λευκό ζευγάρι είναι σίγουρα μία πρακτική λύση, ενώ από τη συλλογή σου δεν πρέπει να λείπει και ένα πιο ιδιαίτερο σχέδιο. Οι μπαλαρίνες επίσης προσφέρουν άνεση και είναι ιδανικές τόσο για το γραφείο όσο και για τις χαλαρές βόλτες. Μία φρέσκια επιλογή είναι να επενδύσεις σε ένα lace up ζευγάρι που θα αναδείξει υπέροχα το πόδι σου. Για εσένα που αγαπάς το πιο ιδιαίτερο στιλ και σου αρέσει τα ξεχωρίζεις, σου προτείνουμε τα mules ή τα slingback παπούτσια. Σε καταστήματα και e-shops θα βρεις τεράστια ποικιλία από minimal ή πιο statement επιλογές για να διαλέξεις ανάλογα με το στιλ σου. Στην περίπτωση όμως, που αναζητάς κομψά, flat παπούτσια για το γραφείο τότε σου προτείνουμε να προσθέσεις στη συλλογή σου μοκασίνια ή oxfords.

Για να σε διευκολύνουμε, παρακάτω συγκεντρώσαμε δέκα ζευγάρια παπούτσια που είναι flat, προσφέρουν άνεση και έχουν όλα ένα κοινό. Ταιριάζουν τέλεια με τα τζιν παντελόνια σου.

Κεντρική φωτογραφία : Pixel Formula

Τα must have παπούτσια του φθινοπώρου