10 χρόνια CROSS | Με ένα εντυπωσιακό event γιόρτασε τα γενέθλιά του- Ένα δημιουργικό ταξίδι στον κόσμο του χειροποίητου κοσμήματος

Με μια εντυπωσιακή εκδήλωση γιόρτασε το  κατάστημα χειροποίητου κοσμήματος «CROSS” την επέτειο των δέκα χρόνων λειτουργίας του. Εκατοντάδες πελάτες, φίλοι και γνωστοί παραβρέθηκαν για να γιορτάσουν αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή με τους ιδιοκτήτες του καταστήματος και να ανακαλύψουν τις νέες δημιουργίες τους.

Η Ευαγγελία Ποντίκα με την οικογένειά της τα παιδιά της, Βασιλική και Κώστα Χαρακόπουλο και τον γαμπρό της Βαγγέλη Καρανάνα, χρόνια τώρα σχεδιάζουν και δημιουργούν μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα, για όλες τις περιστάσεις. Με πολύ αγάπη και μεράκι για τη δουλειά τους κατάφεραν να πετύχουν το κατάστημα να ξεχωρίζει για την ποιότητα και την καινοτομία των κοσμημάτων του.

Κι επειδή δεν είχαν κάνει τα εγκαίνια του CROSS κατά την έναρξη της λειτουργίας του, αποφάσισαν ότι τα γενέθλια των 10 χρόνων ήταν μία καλή αφορμή. Έτσι, η εκδήλωση είχε από όλα και εγκαίνια, και τούρτα με κεράκια, και μουσική με dj και πυροτεχνήματα που φώτισαν τον Τρικαλινό ουρανό κι έκλεψαν την παράσταση.

Στη διάρκεια της βραδιάς οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις καινούργιες δημιουργίες. Από κολιέ και βραχιόλια μέχρι δαχτυλίδια και σκουλαρίκια, γούρια κι εποχικά, κάθε κομμάτι φέρει την υπογραφή της μοναδικότητας και της αισθητικής των δημιουργών και φιλοτεχνούνται εξ ολοκλήρου από τους ίδιους. Οι παρευρισκόμενοι εντυπωσιάστηκαν από την ποιότητα των υλικών και την προσοχή στην λεπτομέρεια που διακατέχει κάθε δημιουργία.

Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να απολαύσουν ένα ποτήρι κρασί και φανταστικά κεράσματα από τον υπέροχο μπουφέ.

Την εποχή της μαζικής παραγωγής, οι δημιουργοί του CROSS ξεχωρίζουν για τη θέλησή τους να προσφέρουν κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Το δέκατο έτος λειτουργίας αποτελεί για το CROSS μόνο την αρχή του ταξιδιού στην έμπνευση και τη δημιουργία στον κόσμο του χειροποίητου κοσμήματος.

Ευχόμαστε στην Ευαγγελία, την Βασιλική, τον Κώστα και τον Βαγγέλη να είναι πάντα δημιουργικοί και να συνεχίσουν να ομορφαίνουν τον κόσμο μας με τα υπέροχα κοσμήματά τους.