10 συμβουλές οργάνωσης του ΑΠΟΛΥΤΟΥ παιδικού πάρτι, για τα πρώτα γενέθλια του παιδιού σας

Ανυπομονείτε καιρό τώρα για το πρώτο πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας και τα θέλετε όλα στην εντέλεια; Μην ανησυχείτε! Δείτε εδώ όλα όσα πρέπει να κάνετε για να οργανώστε το απόλυτο παιδικό πάρτι!

Διαλέξτε θέμα!

Το πρώτο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το θέμα του πάρτι. Μπορεί να είναι ο αγαπημένος ήρωας του μωρού σας, ένα συγκεκριμένο ζωάκι ή ακόμα και απλά ένα χρώμα!

Καλέστε τον σωστό κόσμο

Καθώς θα είναι η μεγάλη μέρα του μωρού σας, φροντίστε να καλέσετε μόνο όσους θέλετε πραγματικά εκεί – όσους αγαπάνε το μωρό σας και όσους αγαπάει το μωρό σας. Αν η ξαδέρφη της μητέρας σας καταφέρνει κάθε φορά να σας προκαλεί εκνευρισμό, μην την προσθέσετε στην λίστα καλεσμένων!

Επιλέξτε την τοποθεσία με προσοχή

Μπορεί να πιστεύετε πως ένα πάρτι στο σπίτι θα σας κοστίσει λιγότερο, όμως αν υπολογίσετε την ταλαιπωρία για τον στολισμό, τη διακόσμηση, τα φαγητά και το καθάρισμα μετά, ίσως η επιλογή ενός διαφορετικού μέρους να σας συμφέρει περισσότερο. Ψάξτε τιμές, κάντε έρευνα αγοράς και διαλέξτε το μέρος που σας ταιριάζει!

Μην ξεχάσετε τον φωτογράφο!

Μέσα στην χαρά σας, στα παιχνίδια και στο καλωσόρισμα του κόσμου, σίγουρα το να βγάζετε και φωτογραφίες θα σας δυσκολέψει πολύ! Σαφώς δεν εννοούμε να προσλάβετε έναν επαγγελματία φωτογράφο για την περίσταση. Βάλτε υπεύθυνο έναν φίλο σας που εμπιστεύεστε ώστε να απαθανατίζει τις στιγμές με την κάμερα ή με το κινητό του.

Επιλέξτε το τέλειο λουκ

Όχι για εσάς – για το μικρό σας! Φροντίστε να ταιριάζει με το θέμα του πάρτι. Για παράδειγμα, αν το θέμα είναι νεράιδες, μια τουτου και φτερά θα ήταν τέλεια! Πάνω απ’ όλα όμως, φροντίστε να μην ενοχλούν το παιχνίδι του παιδιού, ώστε να μπορέσει να απολαύσει την ημέρα!

Φτιάξτε μια μικρή τούρτα μόνο για το μωρό σας!

Είναι γνωστό πως τα μωρά συνηθίζουν να βουτάνε ολόκληρα μέσα στις τούρτες! Η μόνη λύση για να αφήσετε το μωρό να διασκεδάσει και να χαρεί με την τούρτα, αλλά και να μην φοβάστε σχετικά με το τι θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας. Έτσι, μπορείτε να φτιάξετε ή να παραγγείλετε μια μικρή τουρτίτσα μόνο για το μωρό σας ώστε να … βουτήξει με την ησυχία του!

Οργανώστε παιχνίδια για όλους τους μικρούς σας καλεσμένους!

Το οτι το μωρό σας είναι πολύ μικρό για να παίξει δεν σημαίνει οτι επιτρέπεται να ξεχάσετε τους υπόλοιπους λιλιπούτειους καλεσμένους σας! Βρείτε παιχνίδια που σας αρέσουν ή επιλέξτε την διασκέδαση των παιδιών από κάποιον ειδικό (κλόουν, παιδαγωγό κτλ)

Επιλέξτε με σύνεση τα ποτά

Καθώς οι περισσότεροι από τους καλεσμένους σας θα είναι γονείς, επιλέξτε με σύνεση τα ποτά του πάρτι! Μπορείτε να φτιάξετε εκπληκτικά cocktails χωρίς αλκοόλ που όμως θα εντυπωσιάσουν τους πάντες!

Μην περιμένετε την τελευταία στιγμή

Ξεκινήστε από τώρα την οργάνωση του πάρτι ώστε να μην προκύψουν λάθη! Είτε επιλέξετε catering, είτε τα φτιάξετε όλα μόνη σας, καλό είναι να είστε οργανωμένη!

Μην ξεχάσετε να διασκεδάσετε!

Όσο κουραστικό και αγχωτικό κι αν καταλήξει αυτό το πάρτι με τις λεπτομέρειες της οργάνωσης, μην ξεχάσετε να διασκεδάσετε! Είναι μια πολύ σημαντική μέρα, ένα σημαντικό ορόσημο της ζωής του παιδιού σας, που χρειάζεται να το θυμάστε ευχάριστα!

πηγή : Babyradio – Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή