1.035 αιτήσεις για 100 θέσεις εργασίας στο Μύλο των Ξωτικών!!! Περίπου 1 στους 10 θα επιλεγεί

Λιγότερες συγκριτικά με πέρυσι, αλλά υπερπολλαπλάσιες των προσφερόμενων θέσεων
Σε 1.035 ανέρχονται οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για εργασία στο Μύλο των Ξωτικών. Η διαδικασία επιλογής του προσωπικού για τη λειτουργία της Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου  “Ο Μύλος των Ξωτικών”  έχει ξεκινήσει από την Αναπτυξιακή Εταιρία του Δήμου Τρικκαίων e-Trikala A.E. και το ενδιαφέρον υπήρξε εξαιρετικά μεγάλο και φέτος.

Της Βιβής Μαργαρίτη

Οι αιτήσεις γινόταν ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Μύλου (www.milosxotikon.gr) από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου μέχρι την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, ενώ που πρέπει να υπογραμμίσουμε είναι ότι η επιλογή του προσωπικού θα γίνει με δημόσια κλήρωση.

Υπερπολλαπλάσιες

Κάθε χρόνο οι αιτήσεις για απασχόληση στο Μύλο των Ξωτικών ξεπερνά τις προσδοκίες. Οι αιτήσεις που υποβάλλονται είναι υπερπολλαπλάσιες των προσφερόμενων θέσεων. Έτσι συνέβη και φέτος κι όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος μαθηματικές γνώσεις για να το συμπεράνει αρκεί μόνο να σκεφτεί ότι οι προσφερόμενες θέσεις σε κάθε διοργάνωση ανέρχονται σε 100.

Λιγότερες από πέρυσι

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν φέτος υπήρξαν λιγότερες σε σχέση με την περσινή χρονιά οπότε και οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν ανήλθαν σε 1300.

Τομείς

Όσοι επιλεγούν θα εργαστούν το διάστημα 26/11/16 – 07/01/17 στους παρακάτω τομείς απασχόλησης:

Δημοσιευμένο στη ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ