“Όλα σε θυμίζουν” Νίκο Δήμο…Εκδήλωση μνήμης της μουσικής ομάδας των δασκάλων

Εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στο νομό μας η μουσική ομάδα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Τρικάλων με μεγάλη προσφορά στην καλλιτεχνική ζωή της πόλης , μέσα από μουσικά αφιερώματα σε μεγάλους συνθέτες, μουσικές βραδιές, συνεργασίες κλπ.

Πριν από ένα χρόνο ακριβώς, το κατ’ εξοχήν ιδρυτικό μέλος της μουσικής ομάδας και βασικό στέλεχός της, ο δάσκαλος ο Νίκος ο Δήμος έφυγε πρόωρα.

Στη μνήμη του αγαπητού δασκάλου, φίλου και συνεργάτη Νίκου Δήμου, η μουσική ομάδα δασκάλων του Συλλόγου μας, διοργανώνει το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 και ώρα 19:30΄ στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρικκαίων εκδήλωση μνήμης με τίτλο “Όλα σε θυμίζουν” αφιερωμένη σε όλους τους ανθρώπους της προσφοράς, όπου θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια γνωστών συνθετών.

Παίζουν: Πούλιος Νίκος μπουζούκι, Κυρίτσης Οδυσσέας μπουζούκι, Λάσκου Κωνσταντία πιάνο – τραγούδι, Χριστόπουλος Κώστας κιθάρα – τραγούδι, Κόφφας Αλέξανδρος κιθάρα – τραγούδι, Γαλάνης Βασίλης κρουστά, Πλαστάρας Λεωνίδας ακορντεόν, ενώ θα προλογίσει ο Βαΐου Γιώργος.

Η βραδιά θα κλείσει με την χορωδία του Αγίου Αθανασίου Μπάρας.

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό και καλούμε όλους  να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.