«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΟΠΕΡΑ»

Λίγος είναι ο τίτλος και τα λόγια για να αποτυπώσουν τα συναισθήματα όσων γέμισαν την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου  για να ακούσουν και να θαυμάσουν την ταλαντούχα συντοπίτισσά μας και νέα Κάλλας, μέτζο σοπράνο Μαρία Ζώη, τον εντυπωσιακό βαθύφωνο Μάριο Σαραντίδη, τον μοναδικό δεξιοτέχνη στο πιάνο Φρίξο Μόρτζο, την πολλά υποσχόμενη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων και την θεατρική αφηγήτρια Αντονέλλα Χήρα.

Οι νέοι καλλιτέχνες, για τους οποίους σε λιγότερο από μία δεκαετία ο πλανήτης θα έχει μόνο θαυμασμό να εκφράσει, αποζημίωσαν τους συμπολίτες μας και τους απογείωσαν με τις θεϊκές φωνές τους στα πολύ δύσκολα και ουράνια μουσικά κομμάτια, που επέλεξαν να ερμηνεύσουν.

Η φωνή της Μαρίας, υπέροχη, γήινη, προερχόμενη από την πηγή της τέχνης και της σκληρής δουλειάς πλημμύρισε την αίθουσα εντυπωσιάζοντας και κάνοντας περήφανους τους θεατές, οι οποίοι άκουγαν δια ζώσης ένα γνήσιο ταλέντο, που έλκει την καταγωγή του από τον τόπο μας και ως φυσική πρέσβειρα διαδίδει το όνομα της πόλης μας από το Βερολίνο και τη Βιέννη ως τη Νέα Υόρκη, όπου και συνεχίζει την καριέρα της!

Η φωνή του Μάριου Σαραντίδη ζεστή, βαθιά, δυνατή, μεστή συναισθημάτων αγκάλιασε  τις ψυχές  μας και με τη γνώση του καλλιτέχνη, που ξέρει να αποδίδει ξεχωριστά την κάθε στιγμή, μας κατέστησε κοινωνούς μιας ευρωπαϊκής βραδιάς, όπως και η καριέρα του στην Εσπερία.

Το ταλέντο είναι όμως λίγο, όταν λείπει η ανθρωπιά, και από αυτήν οι δύο καλλιτέχνες διαθέτουν περίσσια, αφού πρόσφεραν ανιδιοτελώς την φωνή τους. Η εκδήλωση οργανώθηκε κατά κύριο λόγο από το Δίκτυο Εθελοντών Τρικάλων, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την δημιουργία παιδικής χαράς για τα παιδάκια ΑμέΑ.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους καλλιτέχνες για την υπέροχη βραδιά που μας χάρισαν, τους χορηγούς, τους συνδιοργανωτές μας και οπωσδήποτε τους συμπολίτες μας, που αγκάλιασαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους άοκνους συνεργάτες μας ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, οι οποίοι εργάστηκαν νυχθημερόν για την επιτυχία της μουσικής βραδιάς.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟΥ

ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ