Φυσάει Κόντρα: Να έρθει το ζήτημα των κατασχέσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο

Ο Δήμαρχος ένα μήνα τώρα φυγομαχεί. Αντί να αναλάβει ο ίδιος την πρωτοβουλία σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε σε ειδική και κατεπείγουσα συνεδρίαση να συζητήσουμε το μείζον αυτό ζήτημα για χιλιάδες συμπολίτες  μας, καταφεύγει σε “διαρροές” και φραστικές αντιπαραθέσεις “πυροτεχνημάτων” ακόμα και με αυτούς που τον στηρίζουν πολιτικά, όπως το κυβερνών κόμμα.
Αποφεύγει το “γήπεδο”‘  του δημοτικού συμβουλίου με αποτέλεσμα αυτό να μην έχει συνεδριάσει για ένα ολόκληρο μήνα σε τακτική συνεδρίαση, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ αποχής από τις δημοκρατικές διαδικασίες και το ζωντανό διάλογο με τις δημοτικές παρατάξεις και τους πολίτες.
‘Ομως όλα έχουν ένα τέλος . Αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία ως δημοτική παράταξη να φέρουμε προς συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου στις 28/1/2016 το μείζων αυτό θέμα και να το εντάξουμε στην ημερήσια διάταξη του, ώστε και να αναδειχθούν οι πολιτικές ευθύνες για αυτό το τερατούργημα που επέβαλε η δημοτική αρχή, αλλά και να αναλάβουν όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου τις ευθύνες τους απέναντι στην τοπική κοινωνία που ενώ καταποντίζεται από τις νεομνημονιακές και νεοφιλελεύθερες πολιτικές της φτώχειας, της ύφεσης και της λιτότητας, την ίδια ώρα υφαρπάζονται και τα τελευταία μικρά αποθέματα ρευστότητας λίγων δεκάδων ευρώ που χρειάζεται  για  να επιβιώσει .

Το Γραφείο Τύπου

“ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ”