Φοιτητής ετών 62!!! Ο Τρικαλινός Θέμης Νταραράς αποδεικνύει ότι τα χρόνια δεν μπαίνουν εμπόδιο στη μάθηση

Σε ηλικία 62 ετών έβαλε στόχο να αποδείξει ότι τα χρόνια δεν αποτελούν εμπόδιο στη μάθηση. Έδωσε πανελλήνιες και κατάφερε να περάσει στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τρικάλων. Η αρχή έγινε με τη φοίτησή του στο Εσπερινό ΕΠΑΛ. Μετά από 4 χρόνια έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις και πέτυχε την εισαγωγή του στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τρικάλων.

Ο Ευθύμης Νταραράς ασχολείται επαγγελματικά με τον οικοδομικό κλάδο. Υπήρξε συνδικαλιστής επί σειρά ετών, μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, ερασιτέχνης ηθοποιός και σκηνοθέτης… Πολυτάλαντος κι ανήσυχο πνεύμα δεν καταθέτει τα όπλα με τα το πέρασμα των χρόνων. Αντίθετα συνεχίζει να διεκδικεί τα καλύτερα στη ζωή τονίζοντας ότι «τελικά κανένας αγώνας δεν είναι χαμένος, αρκεί να τον πιστεύεις».

Ο ίδιος σχολιάζει σχετικά με την επιτυχία του στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

“Tελικά κανένας αγώνας χαμένος αρκεί να τον πιστεύεις……………. μετά από 4 χρόνια Εσπερινού ΕΠΑΛ που παρακολούθησα, αποφάσισα να δώσω πανελλήνιες εξετάσεις και ομολογώ πως έζησα μια καταπληκτική εμπειρία, διαπιστώνοντας το αδιάβλητο των εξετάσεων και το αποτέλεσμα δεν άργησε να έρθει ,πέρασα Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε Τρικάλων ,ευχαριστώ πρώτα απ’ ολα την οικογένειά μου και τους Καθηγητές μου που συνέβαλαν στην επιτυχία μου. Δια βίου μάθησης λοιπόν τολμήστε!!!!!!!!!!!!!”

Του ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια και να πραγματοποιήσει και τους επόμενους στόχους του.