Φιλετάκια με τρία τυριά…
Υλικά:
2 φιλετάκια κοτόπουλο κομμένα σε λεπτές φετούλες (ή ψαρονέφρι αν το προτιμάται)
1 συσκευασία φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φετούλες
1 Φιλαδέλφεια
100 γρ. blue cheese
50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 ποτήρι του νερού κρασί
1 μεγάλο κεμμύδι χοντροκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοτριμμένη
λίγο αλατι μπόλικο
πιπέρι
Εκτέλεση :
Πλένουμε στραγγίζουμε αλατοπιπερώνουμε τα φιλετάκια. Σε ένα βαθύ σκεύος βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φιλετάκια. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτακια. Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε τα μανιτάρια. Σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μείνουν λίγα υγρά στο τηγάνι μας. Βάζουμε τα τυριά μας και με το πιρούνι πιέζουμε να λιώσουν. αφήνουμε 2-3 λεπτάκια ακόμα και είναι έτοιμο το φαγακι μας.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδαhttps://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).