Φιλέτο σολωμού με μουστάρδα και ψητές πιπεριές

ΥΛΙΚΑ:
1 φιλέτο σολωμού
πιπεριές ψιλοκομμένες
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
1-2 κ.σ. μουστάρδα
1 πρέζα δεντρολίβανο
αλάτι
πιπέρι
 
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένουμε το φιλέτο και το τοποθετούμε σε ενα μικρό ταψί.
Αλείφουμε το σολωμό με τη μουστάρδα και προσθέτουμε τις πιπεριές.
Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε το δεντρολιβανο και αλατοπιπερώνουμε.
Ψήνουμε στους 200οC για 20′ περίπου, ανάλογα με το φούρνο, προσέχοντας να μην ψηθεί περισσότερο απ’όσο χρειάζεται.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαραγκού Ειρήνη, τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ :http://tasty-mam.blogspot.gr/