Φιέστα για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο κέντρο των Τρικάλων την Τετάρτη

Με φιέστα που θα εξελιχθεί σε νεανικό πάρτι στην Κεντρική Πλατεία θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο κέντρο των Τρικάλων. Ο Δήμος υπόσχεται ο στολισμός να είναι άκρως εντυπωσιακός (όπως αρμόζει στην πόλη λόγω του Μύλου των Ξωτικών) υπόσχεται ο Δήμος. Στο γιορτινό κλίμα έχουν συμφωνήσει να συμβάλλουν και οι επιχειρηματίες με στόχο το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.
Νεράιδες, ξωτικά, μάγοι, καλικάντζαροι, θα «επιστρατευθούν» προκειμένου να δημιουργήσουν γιορτινή ατμόσφαιρα. Θα ξεκινήσουν από το Μύλο των Ξωτικών νωρίς το απόγευμα και με χορό, τραγούδι, παιχνίδια και κέφι, θα διασχίσουν ολόκληρη την οδό Ασκληπιού, ξεσηκώνοντας τους θαμώνες από τις θέσεις τους, καλώντας όλους και όλες – τρικαλινούς και επισκέπτες – στην κεντρική πλατεία.
Εκεί, τη σκυτάλη θα πάρει η Δημοτική Χορωδία και η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων. Με νότες γιορτινές, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια, θα βάλουν τους παραβρισκόμενους στο πνεύμα των Χριστουγέννων, απλώνοντας μουσικές εικόνες στην πόλη.
Στις 7 το απόγευμα, ο Δήμαρχος Τρικκαίων θα φωταγωγήσει το δέντρο κι αμέσως μετά, θα στηθεί ένα νεανικό πάρτι με το γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγός και dj Θέμη Γεωργαντά.