Φανερό ρεύμα Θανάση Λιούτα στα χωριά του κάμπου

Σταθερά, δυνατά και αμετακίνητα στο πλευρό του υποψηφίου βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. ΘανάσηΛιούτα είναι το εκλογικό Σώμα σε Παλαιόπυργο, Ζηλευτή, Κρηνίτσα και Λογγάκι.

Αυτό φάνηκε με τον πιο αδιαμφισβήτητο τρόπο στην διάρκεια της πρωινής περιοδείας του στις 11-1-2015. Εκτός από φίλους, αυτοδιοικητικούς (είχε συνάντηση με τον τ. δήμαρχο Παλαιοπύργου ΔημΠούλιο, εγκάρδια χειραψία με τον περιφερειακό σύμβουλο Τρικάλων – αντιπρόεδρο του Γ.Ν.Τ. ΝτΜπάρδα και θερμό εναγκαλισμό με τον δημοτικό σύμβουλο ΤρικκαίωνΚώστα Τάσιο), του δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσει παλαιούς συμμαθητές από το Πολυκλαδικό Λύκειο, αλλά και να συνομιλήσει με μεγαλύτερους στο Κ.Α.Π.Η.Παλαιοπύργου.

Κατόπιν, ο κ. Λιούτας επισκέφθηκε τη Φανερωμένη για να τιμήσει το έθιμο της γουρνοχαράς, που αναβίωσε με επιτυχία -και φέτος- το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του χωριού.

Με πρώτο τον πρόεδρο ΑθΤατσιόπουλο άπαντες ευχήθηκαν “καλή επιτυχία” στον υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ. Ο δήμαρχος Φαρκαδόνας ΑθΜεριβάκηςκάλεσε τους παρόντες “να στηρίξουν τον Θ. Λιούτα γιατίείναι από την… δική μας γούρνα“, ενώ, από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Ευάγγ. Ζαφείρης υπογράμμισε με νόημα: “Εύχομαι καλό μυαλό. Να στηρίζετε πάντοτε τους δυνατούς και τους άξιους”.

“Εσείς οι παλιοί τα περάσατε αυτά. Ξέρετε τι θα πει κρίση. Θέλουμε τη βοήθειά σας και την συμπαράστασή σας. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία”, ευχήθηκε ο κ.Λιούτας, ο οποίος, στην συνέχεια, απόλαυσε την ζεστή φιλοξενία και το γευστικότατο δείπνο.