Υγρό κέικ σοκολάτας

ΥΓΡΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ… Η γεύση ειναι φοβερή…Εγινε τέλειο…Εξαφανίστηκε στο λεπτό…Υγρο όσο πρέπει…Με παγωτό ή χωρίς  ειναι όνειρο…

ΥΛΙΚΑ
4 αυγα
150γρ. Ζαχαρη
160γρ. Αλευρι για όλες τις χρησεις
150γρ. Βουτυρο
250γρ. Κουβερτούρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο κάδο του μίξερ ρίχνουμε τα αυγά με τη ζάχαρη & τα χτυπαμε μέχρι να ασπρίσουν.
Εχουμε λιώσει τη σοκολάτα με το βούτυρο (βάζουμε σε ένα σκευος μαζί με το βούτυρο ανάβουμε το φούρνο στο 1 και την αφήνουμε & την ανακατευουμε μέχρι να λιωσει)
Κοσκινίζουμε το αλευρι & το αφηνουμε στην ακρη.
Αφού χτυπηθούν καλά τα αυγά ρίχνουμε τη σοκολάτα που έχουμε λιώσει κα έχει κρυωσει μεσα σιγά-σιγά μεσα στα αυγα χτυπώντας ελαφρα με το μιξερ.
Αφού ανακατευτεί η σοκολάτα με τα αυγά, σταματάμε το μιξερ και ρίχνουμε το αλευρι λιγο-λιγο ανακατεύοντας με μια μαριζ.
Βουτυρόνουμε μια φορμα μακρόστενη και αντί για αλευρι την πασπαλιζουμε με κακαο.
Ριχνουμε το μείγμα μας & ψηνουμε για 20-25 λεπτα ανάλογα το φουρνο στους 180 βαθμους Κελσίου.
Αφηνουμε να κρυωσει ή σερβίρουμε οπως ειναι ζεστό & ρευστό.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Παναγιώτα Μακρή, τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ Cooking Tips’ Παναγιωτα Μακρη ( : https://www.facebook.com/Cooking-Tips-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B7-401556470038863/)