Τρουφάκια (πανεύκολη συνταγή)

Βάζετε ένα ζαχαρούχο με μία μεγάλη κουταλιά βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι και βράζετε σε σιγανή φωτιά για 10 λεπτά. Ανακατεύετε συνεχώς. Προσθέτετε 4 κουταλιές κακάο και τα βγάζετε από τη φωτιά. Ακολούθως βάζετε το μείγμα στο ψυγείο για 10 λεπτά. Προσθέτετε ¾ μπισκότα τριμμένα πτι μπερ και ανακατεύετε το υλικό. Τα πλάθετε σε μπαλίτσες και ρολλάρετε σε πολύχρωμη τρούφα. Τα τρουφάκια είναι έτοιμα.

Τη συνταγή μας έστειλε η Χριστίνα Νάσια