Τρικαλινή εταιρεία σε μεγάλη έκθεση ομορφιάς στο Λονδίνο

Με πλούσιες εικόνες και εμπειρίες επέστρεψε η ομάδα της ODEIA eco cosmetics από το Λονδίνο, όπου συμμετείχε στην μεγάλη έκθεση ομορφιάς Professional Beauty 2015, στις 22-23 Φεβρουαρίου.
Σε ένα περίπτερο, στο οποίο περίσσευε η ελληνική φιλοξενία και ζωντάνια, χιλιάδες επαγγελματίες και καταναλωτές απ’ όλον τον κόσμο γνώρισαν τα προϊόντα μας, αντάλλαξαν γνώσεις και εμπειρίες μαζί μας και ήρθαν σε άμεση επαφή με τις πρώτες ύλες των καλλυντικών μας, καθώς γεύτηκαν ένα πολύ δροσιστικό μείγμα από πορτοκαλόνερο, λεμονόνερο και αρωματικά βότανα της πατρίδας μας.
Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως, αυτή τη στιγμή που οι ελληνικές επιχειρήσεις χρειάζονται μια μεγάλη δόση εξωστρέφειας, η συμμετοχή μας σε μια έκθεση τέτοιου βεληνεκούς αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξαγωγική πορεία της εταιρείας, καθώς μεγάλοι διανομείς εξέφρασαν πολύ θετικές εντυπώσεις και εξετάζεται το ενδεχόμενο μιας πιθανής συνεργασίας.
Σε κάθε περίπτωση, η ODEIA συνεχίζει δυναμικά και ευχαριστεί το κοινό της στα Τρίκαλα και σε όλη την Ελλάδα, για τη στήριξη που της προσέφερε και συνεχίζει να της προσφέρει.