Τρεις 17χρονοι συνελήφθησαν για ληστεία στη Λάρισα

Πλούσιο είναι το αστυνομικό δελτίο στη Θεσσαλία για το τελευταίο εικοσιτετράωρο, καθώς είχαμε συλλήψεις αρκετών ατόμων. Αναλυτικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, συνελήφθη ένας 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι λίγο νωρίτερα μαζί με άγνωστο συνεργό του που αναζητείται, χρησιμοποιώντας διαρρηκτικά εργαλεία, διέρρηξαν αυτόματος κερματοδέκτες καταστήματος πλυντηρίου αυτοκινήτων και αφαίρεσαν ρηματικό ποσό. Τα διαρρηκτικά εργαλεία κατασχέθηκαν.

Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, επίσης στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, συνελήφθησαν τρεις 17χρονοι ημεδαποί, οι οποίοι με την απειλή και χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από 19χρονο ημεδαπό το μπουφάν του, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν με τον ίδιο τρόπο το μπουφάν ενός ακόμη 19χρονου ημεδαπού.

Στο Βόλο

Χθες το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, συνελήφθη μία 28χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί ες βάρος της καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δύο μηνών και χρηματική ποινή 300 ευρώ για παραβίαση της νομοθεσίας περί ασφαλίσεως οχημάτων.

Νωρίτερα, στο Βόλο, συγκεκριμένα το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, συνελήφθη ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε, κατελήφθη να κατέχει δύο χάρτινες συσκευασίες με μικροποσότητα κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.