Τρεις συλλήψεις στον Τύρναβο για ναρκωτικά

Ούτε ένας, ούτε δυο, αλλά τρεις νεαροί συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στον Τύρναβο, στην προσπάθεια τους να διακινήσουν ναρκωτικά. Οι τρεις νεαροί, βρέθηκαν να έχουν ηρωίνη, κάνναβη, βουπρενορφίνη, ηλεκτρονικές ζυγαριές, κινητά τηλέφωνα, αλλά και χρήματα που προήλθαν από τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψη έγινε το απόγευμα, στην περιοχή του Τυρνάβου, από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας. Πρόκειται για τρία άτομα, ηλικίας 38,25 και 46 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, οι αστυνομικοί της υπηρεσίας αξιοποίησαν στοιχεία και πληροφορίες και προχώρησαν σε έρευνα σε κατοικία που βρίσκονταν οι τρεις νέοι. Παράλληλα όμως έγιναν έρευνες και στον εξωτερικό χώρο της κατοικίας, αφού υπήρξαν πληροφορίες ότι εκεί απέκρυπταν ιδιαίτερα επιμελώς τις ναρκωτικές ουσίες.

Κατά τις έρευνες, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

 

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έρευνα και τις μαρτυρίες διαπιστώθηκε ότι οι τρεις άνδρες κατείχαν από κοινού τις ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και τις προόριζαν για εμπορία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.