Τρία κορίτσια που επιβίωσαν από τον καρκίνο, ποζάρουν με φόντο παλαιότερη φωτογραφία τους για να δείξουν τη νίκη τους

Το 2014, τρία κοριτσάκια, η Rheann Franklin, η Ainsley Peters, και η Rylie Hughey έδιναν η καθεμία τη δική της μάχη με διαφορετικούς τύπους καρκίνου. Σήμερα, βλέπουν πλέον τη ζωή με αισιοδοξία και στέλνουν μήνυμα σε όσους δίνουν ανάλογες μάχες.

Συναντήθηκαν και οι τρεις τους με πρωτοβουλία των φωτογράφων από την Οκλαχόμα, Lora Scantling και Christy Goodger για μια κοινή φωτογράφηση και από τότε άρχισε να δημιουργείται μια στενή σχέση μεταξύ τους με επίκεντρο τον κοινό αγώνα τους. Από τη συνάντηση αυτή θυμούνται σήμερα, μια τρυφερή αλλά και συνάμα πικρή φωτογραφία με τις τρεις τους να φοράνε φορέματα Vintage και να αγκαλιάζουν η μία την άλλη. Η φωτογραφία αποτύπωνε τη δύναμη και το κουράγιο των τριών κοριτσιών και έγινε viral, αγγίζοντας τις καρδιές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Από αυτή τη φωτογραφία και μετά, τα κορίτσια έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο στον αγώνα τους με τον καρκίνο. Όλα είναι σε ύφεση και ζουν τη ζωή τους ως φυσιολογικά, ευτυχισμένα παιδιά. Πηγαίνουν στο σχολείο, παίζουν με τους φίλους τους, και απολαμβάνουν δραστηριότητες όπως ο χορός και η γυμναστική. Για να γιορτάσουν τη νέα τους ζωή, η Lora Scantling κάλεσε τη Rheann, την Ainsley και τη Rylie για μια επιπλέον ειδική φωτογράφηση, στην οποία κρατούσαν ένα πορτρέτο με τη διάσημη φωτογραφία που έβγαλαν πριν δύο χρόνια. «Αποφασίσαμε να το κάνουμε κρατώντας την αρχική εικόνα, ώστε ο καθένας να μπορεί να δει πόσο έχουν αλλάξει!» είπε η φωτογράφος στο TODAY.com.

Η νέα φωτογραφία τους,  δίνει την ελπίδα σε όλους εκείνους που υποφέρουν από καρκίνο, ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα. «Ο δεσμός που έχουν είναι απίστευτος», τονίζει η Scantling, προσθέτοντας «και είναι πραγματικά ξεκάθαρο ότι καταλαβαίνουν ότι  όλος ο κόσμος έχει δει τη φωτογραφία τους  και ότι έχουν βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας».

Δείτε και άλλες φωτογραφίες των τριών κοριτσιών.

Πηγή:www.klik.gr