Το …μαγικό ταξίδι ξεκίνησε!!!!

Κι όμως, είναι πάλι εδώ. Ο Μύλος των Ξωτικών, μεγάλωσε, επεκτάθηκε και σίγουρα είναι εδώ, στα Τρίκαλα, στον μύλο Ματσόπουλου, για να μας «ταξιδέψει» για άλλη μια φορά στην πιο όμορφη γιορτή, στα Μαγικά Χριστούγεννα. Και, όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος: μια βόλτα στα… σοκάκια του Μύλου, είναι αρκετή για μικρούς και μεγάλους για να αρχίσουν να ονειρεύονται τα Χριστούγεννα.

Από το πρωί και πολύ περισσότερο από το μεσημέρι που έκλεισε η αγορά, μικροί και μεγάλοι άρχισαν να καταφθάνουν στον Μύλο. Ο Άι-Βασίλης και οι νεράιδες στη θέση τους, έτοιμοι να χαμογελάσουν στα μικρά παιδιά, αλλά και στους μεγάλους που έχουν, μεγαλύτερη ίσως ανάγκη, από χαμόγελα. Εκεί τα Ξωτικά και όλοι οι υπόλοιποι, έτοιμοι να προσφέρουν μπισκότα, σοκολάτες και κυρίως όμορφα λόγια και χαμόγελα, εκεί και το Σωματείο Αρτοποιών που ψήνει φρέσκα ψωμάκια και κουλούρια, εκεί και πολλοί Τρικαλινοί επαγγελματίες, έτοιμοι να προσφέρουν γλυκίσματα κι άλλα φαγώσιμα, δώρα και μικροαντικείμενα.

Από το Μύλο των Ξωτικών, δεν λείπουν φυσικά και τα παιχνίδια, στο λούνα παρκ που φέτος είναι ακόμα μεγαλύτερο. Πολλές οι δράσεις που μπορεί κανείς να απολαύσει δωρεάν, πολλά και τα παιχνίδια που μπορούν να απολαύσουν τα παιδιά συνδυαστικά με γεύματα σε πολύ καλές τιμές.

Και όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος αναμένονται εκδηλώσεις. Μόνο που φέτος, οι εκδηλώσεις και οι συναυλίες θα δοθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο πίσω μέρος του Μύλου, όπου έχει στηθεί η σκηνή, δίπλα στο παγοδρόμιο και κάτω από μια τεράστια τέντα.

Η μαγεία ξεκίνησε, οπότε απολαύστε την!!!!