Τούρτα με φασολάκια της Έφης

Υλικα:
3 μεγάλες πατάτες
1 κιλό φασολάκια καθαρισμένα
1 μεγάλο κρεμμύδι
1/2 συσκευασία χυμό ντομάτας
1/2 κούπα τριμμένη φρυγανιά
σκόρδο σε σκόνη
γάλα,
βιτάμ,
αλεύρι για τη μπεσαμέλ
ζωμό λαχανικών σε ζελέ
κεφαλοτύρι και
γκούντα
Εκτέλεση :
Βράζουμε και λιώνουμε τις πατάτες, προσθέτουμε το βούτυρο και φτιάχνουμε έναν πουρέ.  Ρίχνουμε τη φρυγανιά και το τριμμένο σκόρδο, λίγο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.  Στρώνουμε το μείγμα στη βάση της φόρμας και πατάμε με κουτάλι να γίνει μια στέρεη βάση. Το βάζουμε στον φούρνο να ψηθεί. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τα φασολάκια, προσθέτουμε το ντοματοχυμό και λίγο νερό και τα αφήνουμε να βράσουν.  Φτιάχνουμε τη μπεσαμέλ. Βγάζουμε τη φόρμα από τον φούρνο, ρίχνουμε τα υγρά μας, τα φασολάκια που έχουμε στραγγίξει καλά, ξανά τυριά, τη μπεσαμέλ και ξανά τυριά.  Το ξαναβάζουμε στο φούρνο μέχρι να ψηθεί η μπεσαμέλ.
Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Έφη Μπαξεβάνη.