Τους υποψηφίους της βουλευτές για το νομό Τρικάλων παρουσίασε σήμερα η Νέα Δημοκρατία

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων πραγματοποιήθηκε σήμερα στη 1 το μεσημέρι η ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Τρικάλων της Ν.Δ. για την επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της για το νομό Τρικάλων.

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου έγινε από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Τρικάλων κ. Νίκο Μουζακιάρη, ο οποίος τόνισε κατά την ομιλία του, πως είναι ένα ψηφοδέλτιο νίκης. Ακολούθως παρουσίασε τους υποψηφίους βουλευτές του κόμματος στο νομό μας – κατά αλφαβητική σειρά – και οι οποίοι είναι ως γνωστόν: Hλίας Βλαχογιάννης, Θανάσης Λιούτας, Ζέφη Νικολάου, Μαρία Παπακέμου –Μπέλλου, Κώστας Σκρέκας, Μιχάλης Ταμήλος.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία και τόνισε “πως μόνο ο Αντώνης Σαμαράς θα τελειώσει την υπόθεση του μνημονίου. Ο τόπος χρειάζεται Νέα Δημοκρατία. Όσο ισχυρότερη Νέα Δημοκρατία, τόσο καλύτερο για το μέλλον του τόπου, είπε ο κ. Μουζακιάρης”.

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης, οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Μπάρδας και Τσίγκας, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κώστας Μαράβας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη και οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας.