Τορτελίνια με κοτόπουλο και κρέμα γάλακτος

Υλικά :

  • 500 γρ. τορτελίνια
  • 1 μεγάλο στήθος κοτόπουλου
  • 1 σπιτικό ζωμό λαχανικών
  • 3 φρέσκα μανιτάρια
  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 3 κ. σ. Flora Soft με βούτυρο
  • 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • Αλάτι και πιπέρι
  • λίγο ούζο
  • Ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση :

1.Κόψε το κοτόπουλο σε μικρά τετράγωνα κομματάκια, τοποθέτησέ το σε ένα σκεύος και μαρίναρέ το με το αλατοπίπερο για περίπου 15 λεπτά.

2.Στη συνέχεια σόταρε σε ένα τηγάνι το κοτόπουλο με μία κουταλιά Flora Soft με βούτυρο, σβήσε με το ούζο, πρόσθεσε το ζωμό λαχανικών, ανακάτεψε και άφησε το κοτόπουλο στη φωτιά, ώσπου να πάρει ένα ωραίο χρώμα.

3.Βγάλε το κοτόπουλο από το τηγάνι και στη θέση του βάλε άλλες δύο κουταλιές Flora Soft με βούτυρο, για να σοτάρεις το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα μανιτάρια κομμένα σε λωρίδες.

4.Όταν τα τελευταία ψηθούν, ρίξε στο τηγάνι το κοτόπουλο και την κρέμα γάλακτος, και άφησέ τα να βράσουν όλα μαζί, μέχρι να πήξει η σάλτσα.
5.Να μην ξεχνάμε και τα τορτελίνια: ρίξ’ τα στη σάλτσα, ανακάτεψε ελαφρώς και σέρβιρε τα τορτελίνια με κοτόπουλο με φρέσκο μαϊντανό και παρμεζάνα ή κάποιο άλλο σκληρό τυρί για μακαρόνια.