Την είπαν την πιο άσχημη γυναίκα στον κόσμο. Δείτε τι έκανε για αυτό!

Την έχετε δει ξανά την Lizzie Velasquez. Θεωρείται η πιο άσχημη γυναίκα στον κόσμο, όμως αυτό είναι που την έκανε δυνατότερη! Δείτε το νέο ντοκιμαντέρ, που γυρίστηκε με αφορμή την ζωή της.

Δεν θα ξεχάσει ποτέ την ημέρα, που εμφανίστηκε στο YouTube με τα 4 εκατομμύρια views. Το χειρότερο όμως ήταν τα χιλιάδες κακά σχόλια, τα οποία την κατονόμαζαν ως την πιο άσχημη γυναίκα στον κόσμο. Τότε η Lizzie ήταν μόλις 17…

“Όταν το είδαι, όλος ο κόσμος κατέρρευσε για μένα. Σκεφτόμουν, πώς θα μπορούσα να συνέλθω από αυτό”; Πλέον η 26χρονη μίλησε στο περιοδικό PEOPLE για το νέο της βήμα με το ντοκιμαντέρ “A Brave Heart”, που θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο!

Η κοπέλα ζυγίζει μόλις 28.5 κιλά, λόγω σπάνιου γενετικού συνδρόμου, που δεν της επιτρέπει να πάρει κιλά. Κάνει πλέον την δική της εκστρατεία κατά του bullying και κάνει ομιλίες, που εμπνέυουν πολύ κόσμο. Αναφέρει χαρακτηριστικά: “Εάν δω ποτέ τον άνθρωπο, που έκανε το βίντεο θα τον αγκαλιάσω και θα του πω «Σ’ευχαριστώ, που μου έδωσες το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί». Αυτό το βίντεο, άλλαξε τα πάντα και μου έχει προσφέρει μία πλατφόρμα για να εκπροσωπήσω όλους όσους έχουν δεχθεί bullying, όχι μόνο τον εαυτό μου”!

Πηγή : filathlos.gr