Τερμάτισαν Καλοφύρης και Αρκούδης στον Ultra Trail Monte Rosa

Αίσιο τέλος είχε ο Ultra Tour Monte Rosa για τους δύο έλληνες δρομείς! Ο αγώνας για τον Νίκο Καλοφύρη ήταν αν μη τι άλλο … περιπετειώδης! Ενώ στα πρώτα χιλιόμετρα ακολουθούσε τον ελαφρώς προπορευόμενο μέχρι εκείνη την στιγμή Anthony Cottier, μαζί με τον Ισπανό David Martin έχασαν την σωστή διαδρομή για πάνω από 3,5 ώρες!

Δεν το έβαλαν κάτω όμως και ενώ στο CP3 (38o χλμ) πέρασαν στην 69η θέση, κατάφεραν τρέχοντας όλον τον αγώνα μαζί να τερματίσουν σε 26:38:50 στην 25η θέση! Χαρακτηριστικό της προσωπικότητας και του ήθους του Νίκου Καλοφύρη ο οποίος παρότι είχε αντιληφθεί ότι ουσιαστικά ο αγώνας για αυτόν μετά από ένα τόσο μεγάλο χάσιμο είχε “τελειώσει” ως προς την διεκδίκηση κάποιας θέσης, δεν τα παράτησε, συνέχισε τον αγώνα, κερδίζοντας για άλλη μια φορά την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων μας. Ο Προκόπης Αρκούδης έκανε κι αυτός έναν εξαιρετικό αγώνα τερματίζοντας σε 26:09:15 στην 20η θέση. Μπράβο και στους δύο έλληνες δρομείς!

πηγή : http://www.advendure.com/index.php/diafora/flash-news/item/4425-termatisan-kalofyris-arkoydis-ston-utmr#.V8sEZ5h97IV