Τα 10 καλύτερα gadgets για τα Χριστούγεννα

Τα Xριστούγεννα έρχονται και σας προτείνoυμε τα 10 καλύτερα gadgets για να κάνετε δώρο σε κάποιον αγαπημένο σας ή ακόμα καλύτερα στον εαυτό σας

Η επιλογή ομολογουμένως ήταν πολύ δύσκολη μιας και μέσα στο 2015 είδαμε πολλά νέα προϊόντα με νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες όπως smartphones, tablets, υπολογιστές, ασύρματα ηχεία, φωτογραφικές μηχανές, σετ εικονικής πραγματικότητας. Έτσι προσπαθήσαμε να επιλέξουμε ένα από κάθε είδος για να ικανοποιήσουμε όλα τα γούστα. Ξεκινάμε:
Self Balancing Scooter Powerboard W1
Tο ηλεκτρικό πατίνι ισορροπίας Powerboard W1 χρησιμοποιώντας αποκλειστικά την ισορροπία του αναβάτη μπορεί να πιάσει ταχύτητες που φτάνουν τα 12 χλμ/ώρα! Μπορεί και αναγνωρίζει το κέντρο βάρους πάνω στην πλατφόρμα και μετακινείται έτσι αν για παράδειγμα ο αναβάτης μετακινήσει το βάρος του λίγο προς τα μπροστά, τότε θα προχωρήσει με μικρή ταχύτητα, αν μετακινήσει το βάρος του πολύ τότε θα αναπτύξει ταχύτητα! Επίσης αν χρησιμοποιήσει μόνο το ένα πόδι, τότε το πατίνι στρίβει. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη εξάσκηση και 2 ώρες φόρτισης για 15 χλμ αυτονομίας
Parrot Bebop Drone
Η Parrot τα τελευταία χρόνια κατασκευάζει εντυπωσιακά ιπτάμενα drones, με αποκορύφωμα το Parrot Bebop Drone που είναι εξοπλισμένο με κάμερα 14 megapixels και fisheye φακό με γωνία θέασης 180 μοιρών. Επίσης διαθέτει WiFi και GPS για προγραμματισμένες πτήσεις και επιστροφή στο σημείο από το οποίο απογειώθηκε ενώ η εμβέλεια χειρισμού του φτάνει τα 250 μέτρα. Οι λήψεις που κάνει επεξεργάζονται με την βοήθεια λογισμικού, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μην είναιείναι απαλλαγμένο από κουνημένα πλάνα, ανεξάρτητα αν το drone κουνιέται από τον αέρα.
Apple iPad Pro
Το Apple iPad Pro έρχεται για να προσφέρει μία νέα, συναρπαστική εμπειρία, ενσωματώνοντας οθόνη Retina 12.9″ και επιτυγχάνοντας σχεδόν τη διπλάσια απόδοση σε σχέση με το iPad Air 2. Ο έλεγχός του γίνεται παιχνίδι χάρη στην τεχνολογία multi-touch, επιτρέποντάς σου παράλληλα να εκτοξεύσεις την παραγωγικότητα αλλά και τη δημιουργικότητά σου στα ύψη.
Ενσωματώνει επεξεργαστή A9x που του επιτρέπει να αντιδρά στις κινήσεις και τις ανάγκες σου ταχύτερα από ποτέ, την ώρα που ακόμα και οι πιο απαιτητικές εργασίες όπως π.χ. η επεξεργασία πολλαπλών καναλιών 4K βίντεο, θα γίνονται γρήγορα και απόλυτα ομαλά. Με μεγάλη μπαταρία, υψηλής ταχύτητας συνδέσεις, τέσσερα ηχεία και φυσικά όλες τις εκπληκτικές δυνατότητες του iOS 9, το iPad Pro θα σε καταπλήξει!
Laptop Lenovo Yoga 3 Pro
Το Lenovo Yoga 3 Pro 13 είναι ένα ultrabook ικανό να κάνει… τα πάντα. Διαθέτει επεξεργαστή Intel Core M, 8 GB DDR3 μνήμης RAM, QHD IPS οθόνη αφής και SSD σκληρό δίσκο 256 GB. Όλα αυτά το κάνουν να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από τα πιο δυνατά tablets και laptops

Withings Activite
Το Withings Activite Pop είναι ένα πρωτοποριακό ρολόι που μπορεί και καταγράφει τις δραστηριότητες που κάνεις σου στην καθημερινότητα σου. Μέσα από την ειδική εφαρμογή μπορείς να βλέπεις τα στατιστικά σου ενώ παράλληλα δεν θα χρειάζεται να το φορτίζεις και πολύ συχνά αφού η μπαταρία του “κρατάει” 8 μήνες.

VR headset Shinecon
To Shinecon Smartphone VR Headset είναι μία εύχρηστη και προσιτή μάσκα εικονικής πραγματικότητας που θα σε μεταφέρει… στο μέλλον, πάντα με τη βοήθεια του smartphone σου! Με εντυπωσιακό design, διαθέτει αποσπώμενη πρόσοψη έτσι ώστε να αερίζεται ακόμα καλύτερα η συσκευή σου καθώς με τη βοήθεια του headset σε ξεναγεί στον κόσμο του VR.
Με εργονομικό σχεδιασμό ώστε να φοριέται άνετα και για μεγάλο χρονικό διάστημα, το Shinecon VR Headset είναι κατασκευασμένο από υλικά που σέβονται το περιβάλλον. Είναι επενδεδυμένο με δέρμα στα σημεία που έρχεται σε επαφή με το πρόσωπό σου, εξασφαλίζοντας έτσι τέλεια εφαρμογή και σταθερή εικόνα. Η δε προσαρμόσιμη επιφάνεια στην πρόσοψή του, υποστηρίζει πληθώρα συσκευών, μεγέθους από 3.5″ έως και 6”!

 

Samsung Galaxy S6 Edge+
Το νέο Samsung Galaxy S6 Edge+ είναι η μετεξέλιξη του ήδη πετυχημένου Galaxy S6 Edge που θα απογειώσει την ψυχαγωγία σου! Με ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις από το Galaxy S6 Edge, το Edge+ ξεχωρίζει για την οθόνη των 2560 x 1440 pixels στις 5.7”, που δεν περιορίζεται μόνο στην πρόσοψη αλλά «αγκαλιάζει» και τις 2 άκρες του, για απόλυτη εμπειρία χρήσης! Διάλεξε αγαπημένους φίλους ή εφαρμογές και αλληλεπίδρασε μαζί τους με ένα μόνο άγγιγμα. Θα ξέρεις πάντα ό,τι τους αφορά, ακόμα κι αν το smartphone σου είναι γυρισμένο ανάποδα. Η κάμερα 16 Megapixel για 4K video, το 4G+ Cat9, ο οκταπύρηνος επεξεργαστής και η γρήγορη ασύρματη φόρτιση, μεταξύ άλλων, συμπληρώνουν το απόλυτο smartphone!

 

Polaroid Snap
Εκτύπωσε στην στιγμή τις φωτογραφίες σου με την camera Polaroid Instant Snap και κράτησε στα χέρια σου τις πιο όμορφες στιγμές. Λεπτός σχεδιασμός με δυνατότητα άμεσης εκτύπωσης αλλά και ψηφιακής αποθήκευσης, πάντα με εκπληκτικές λήψεις και με ανάλυση 10 Megapixel επίσης διαθέτει υποδοχή κάρτας μνήμης microSD για να μην χρειάζεται να εκτυπώνεις τα πάντα!

 

Marshall Stanmore
Τα νέα φορητά ηχεία Marshall Stanmore αποτελούν ένα ολοκληρωμένο σύστημα ηχείων, με πολλές διασυνδέσεις και ισχυρό ήχο 80 Watt! Παρά το μικρό του μέγεθος, το Stanmore παράγει πανίσχυρο ήχο με εκρηκτικά μπάσα ενώ μπορείς να το μεταφέρεις σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σου! Άλλαξε τραγούδια από το τηλέφωνό σου ή από το laptop, ή από οποιαδήποτε άλλη συσκευή Bluetooth, από απόσταση έως 10 μέτρα.
Το Stanmore σου προσφέρει ελευθερία κινήσεων, ώστε να έχεις ποιοτικό ήχο κοντά ή μακριά. Πέρα από την ασύρματη σύνδεση , υποστηρίζει και πολλαπλές ενσύρματες. Σύνδεσε την συσκευή σου μέσω Jack 3.5mm, Optical & RCA για να μην σε περιορίσει τίποτα!
Πικάπ Lenco TT-33
Με το πικάπ Lenco TT-33 απολαμβάνεις την αναπαραγωγή του βινυλίου σου με τα ενσωματωμένα ηχεία του! Είναι αυτοενισχυόμενο και διαθέτει έξοδο RCA, AUX για να μην απαιτείται ενισχυτής για την ακρόαση των αγαπημένων σου δίσκων! Διαθέτει 3 ταχύτητες αναπαραγωγής 33/45/78 RPM και δέχεται βινύλια με διαστάσεις 7″, 10″ και 12″.
Ενσωματωμένα ηχεία με ισχύ 3 Watt για να ακούσεις με όποιον τρόπο επιλέξεις την αγαπημένη σου μουσική.
πηγή : newsit.gr