Ταλιατέλες στο φούρνο της Έφης

ΥΛΙΚΑ για 4-5 μερίδες

1 πακέτο ταλιατέλες

250 γρ. μπέικον

150 γρ. γκούντα

150 γρ. πεκορίνο

150 γρ. παρμεζάνα

1 μεγάλο κρεμμύδι

1 πιπεριά Φλωρίνης

2 αβγά

1 συσκευασία κρέμα γάλακτος

100 γρ. φέτα

σκόρδο σε σκόνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεκινάμε βράζοντας τις ταλιατέλες. Τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε σε πυρέξ.  Συνεχίζουμε τσιγαρίζοντας το ψιλοκομμένο μπέικον, την πιπεριά και το κρεμμύδι σε ένα κατσαρολάκι.  Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να πάρει μια βράση σε πολύ χαμηλή φωτιά.  Στο τέλος ρίχνουμε το σκόρδο σε σκόνη.  Επάνω στις ταλιατέλες ρίχνουμε τα 4 είδη τυριών που έχουμε ανακατέψει πριν μεταξύ τους.  Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και σπάμε τα 2 αβγά.  Ανακατεύουμε καλά ώστε να ενωθούν όλα τα υλικά μεταξύ τουςΨήνουμε στο φούρνο,στον αέρα στους 180C μέχρι να λιώσουν τα τυριά.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Έφη Μπαξεβάνη.