Ταβέρνα «Ίανθος»: Απολαυστικό ταξίδι στις γεύσεις

Η ζεστή ατμόσφαιρα, η φρεσκάδα και η νοστιμιά είναι λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν σαν βάση για τη δημιουργία της ταβέρνας «Ίανθος». Λιτοί και άνετοι, οι χώροι αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις γευστικές δημιουργίες του καταστήματος.
Η ομάδα της κουζίνας διαθέτει μεγάλη εμπειρία και αποτελεί εγγύηση των σταθερών γεύσεων. Η γνώση, το μεράκι και ο επαγγελματισμός του προσωπικού καταλήγει σε μοναδικά απολαυστικά πιάτα.
Η κουζίνα συνδυάζει παραδοσιακά υλικά με τεχνικές και υλικά υψηλής ποιότητας, διατηρώντας έντονο μεσογειακό προσανατολισμό. Στον Ίανθο αναζητούν συνεχώς νέους συνδυασμούς γεύσεων κι επιλέγουν κάθε χρόνο νέες προτάσεις. Γι’ αυτό, το μενού του ανανεώνεται συχνά.
Η κάβα διαθέτει μεγάλη ποικιλία κρασιών που περιλαμβάνει ετικέτες από όλη την Ελλάδα και φυσικά όλα τα Τρικαλινά κρασιά. Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σας ενημερώσει τους πελάτες για τα κρασιά και για τους καλύτερους συνδυασμούς κρασιού – πιάτου.
Εδώ κάποιος μπορεί να απολαύσει τους εκλεκτούς μεζέδες και τη ζεστή φιλοξενία.
Με σεβασμό στην Τρικαλινή κουζίνα, ο Ίανθος σάς μαγειρεύει ονειρεμένο αρνάκι στη λαδόκολα, κατσικάκι στη γάστρα, μοσχαράκι λεμονάτο, μοσχαράκι στάμνας, πρασοτηγανιά και λουκάνικο παραδοσιακό ακολουθώντας παλιές τοπικές συνταγές. Επίσης, όλα τα ψητά στα κάρβουνα και μεγάλη ποικιλία ορεκτικών και μεζέδων για τους λάτρεις του τσίπουρου.
Αξεπέραστο το φιλέτο κοτόπουλο με σος μουστάρδας.
Μπορείτε να απολαύσετε τις γευστικές δημιουργίες του Ίανθου στην οδό Υψηλάντου 15-19 στα παλιά μανάβικα. Ιδιοκτήτης Παναγιώτης Κούτσικος. Τηλ. επικοινωνίας: 2431073359.
Site: www.taverna-ianthos.gr.