Τέσσερις οι δράστες της απόπειρας εμπρησμού παιδικού σταθμού

Έναν δημοτικό παιδικό σταθμό, είχαν ως στόχο επίδοξοι εμπρηστές στη Λάρισα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, εξιχνιάστηκε η απόπειρα εμπρησμού σε δημοτικό παιδικό σταθμό, έπειτα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και επισταμένες έρευνες της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ταυτοποίηθηκαν οι δράστες, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες το βράδυ.

Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπούς, ηλικίας 18, 17, 17 και 25 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εμπρησμού, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παραβάσεις σχετικές με εκρηκτικές ύλες.

Ειδικότερα, οι τέσσερις ημεδαποί χθες τα ξημερώματα, διέρρηξαν την είσοδο του Παιδικού Σταθμού και προσπάθησαν ανεπιτυχώς να προκαλέσουν πυρκαγιά στο εσωτερικό του με τη ρίψη τριών γυάλινων φιαλών, που περιείχαν εύφλεκτο υλικό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.