Σύντομα επεμβάσεις για την τοποθέτηση βηματοδότη στο Νοσοκομείο Τρικάλων-Εγκαίνια του στεφανιογράφου

Η λειτουργία του αιμοδυναμικού εργαστηρίου του Νοσοκομείου Τρικάλων παρουσιάστηκε σήμερα στα τοπικά ΜΜΕ κατά την τελετή εγκαινίων του στεφανιογράφου με τον οποίο έχουν ήδη γίνει 170 στεφανιογραφήματα χωρίς να παρουσιαστεί η παραμικρή παρενέργεια.

Μία ευχάριστη είδηση μέσα σε όλες τις δυσάρεστες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα για το  Νοσοκομείο Τρικάλων και την προβληματική του λειτουργία (θυμίζουμε τη διακοπή για πολλές ημέρες της λειτουργίας της Παιδιατρικής Κλινικής). Ανάμεσα στα πολλαπλά οφέλη του ψηφιακού στεφανιογράφου που αναμένεται να αποφέρει στα ταμεία του Νοσοκομείο περί τις 700.000 ευρώ, είναι το γεγονός ότι βελτιώνει τις συνθήκες για τον ασθενή, αφού δεν χρειάζεται να μεταφερθεί σε άλλη πόλη για να υποβληθεί στην εν λόγω εξέταση. Μάλιστα, σύντομα το Νοσοκομείο Τρικάλων θα μπορεί να πραγματοποιεί επεμβάσεις για την τοποθέτηση βηματοδότη.

Κατά τη σημερινή τελετή εγκαινίων του στεφανιογράφου ο Διευθυντής της  καρδιολογικής κλινικής  Δημήτρης Πλατογιάννης, ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν για την ολοκλήρωση  του έργου, το οποίο χαρακτήρισε επίτευγμα αφού κατέστη εφικτή η υλοποίησή του εν  μέσω κρίσης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα εμπόδια που συνάντησε η υλοποίηση του έργου από μερίδα επιστημόνων και όχι μόνο προς χάριν του ανταγωνισμού.

Χαιρετισμό απεύθυναν στη σημερινή εκδήλωση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην γιατρός του Νοσοκομείου Τρικάλων Σάκης Παπαδόπουλος, ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Σουφλιάς, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης  κι ο απερχόμενος διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Λάζαρος Μακρής.