Σωρεία συλλήψεων σε Λάρισα, Καρδιτσα και Βόλο

Λάρισα

Συνελήφθησαν, χθες (05-03-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 20,25 και 42 ετών, για κλοπή. Ειδικότερα, οι συλληφθέντες κατελήφθησαν μέσα σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας 53χρονου ημεδαπού να έχουν σπάσει τσιμεντένιες κολόνες και να έχουν αφαιρέσει από το εσωτερικό τους (100) σιδερένιες βέργες. Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους.

Συνελήφθησαν, χθες (05-03-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Μπανγκλαντές, ηλικίας 30 και 36 ετών, διότι κατελήφθησαν να διαθέτουν παράνομα προς πώληση είδη παραεμπορίου (αντικείμενα οικιακής χρήσης). Επιπλέον, προέκυψε ότι σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για ψευδή ανώμοτη κατάθεση, παραβίαση περιορισμών διαμονής και διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και πέντε μηνών.

Συνελήφθη, χθες (05-03-2015) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για παράνομη οπλοφορία, με ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών.

Συνελήφθη, χθες (05-03-2015) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.

Συνελήφθη, σήμερα (06-03-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι χθες (05-03-2015) το βράδυ στην πόλη, αφαίρεσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 49χρονου ημεδαπού. Στη συνέχεια, οδηγώντας το κλεμμένο όχημα προσέκρουσε σε τοιχίο και σε άλλο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 64χρονου ημεδαπού. Το αφαιρεθέν όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Βόλος

Συνελήφθη, χθες (05-03-2015) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 63χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούν σε βάρος του τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις για μη έγκαιρη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών, με συνολική ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών και έντεκα (11) μηνών, καθώς και συνολική χρηματική ποινή (2.030) ευρώ.

Καρδίτσα

Συνελήφθη, χθες (05-03-2015) το βράδυ στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για κλοπή, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.
Συνελήφθη, χθες (05-03-2015) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για απόπειρα κλοπής, με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.