Συνεχίζεται ο «Γολγοθάς» της μικρής Τρικαλινής Ραφαέλας στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης

Η μικρή Ραφαέλα από την είναι μόλις λίγων μηνών. Τον περασμένο Οκτώβρη τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στα Τρίκαλα. Από τότε η μικρή Ραφαέλα και η οικογένειά της ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, με νοσηλεία στην εντατική παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και με αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις στο κεφαλάκι της αφού η κατάστασή της παραμένει σοβαρή.
Όπως έγινε γνωστό από τη μητέρα της Αντιγόνη, η μικρή Ραφαέλα μεταφέρθηκε από την Εντατική Μονάδα Θεραπείας παίδων… στην εντατική μονάδα θεραπείας ενηλίκων ( !!! ) λόγω ενός έκτακτου περιστατικού για το οποίο μπορούσε να βρεθεί λύση – σύμφωνα με τους γονείς της – παρόλο που η κατάσταση της αλλά και η ηλικία της χρήζουν της παρακολούθησης στην ΜΕΘ Παίδων και σε καμιά περίπτωση δεν έπρεπε να μετακινηθεί.
Ωστόσο η διοίκηση της εντατικής έχει άλλη άποψη και ενώ αρχικά είχε ειπωθεί πως η μεταφορά της στη ΜΕΘ ενηλίκων θα ήταν για λίγες ώρες, φαίνεται να διαρκεί αρκετά!
Οι γονείς της μικρής Ραφαέλας βρίσκονται σε απόγνωση και ζητούν να βρεθεί λύση στο πρόβλημα και να μεταφερθεί το παιδί τους στη ΜΕΘ παίδων. Η έκκληση της μάνας προς κάθε κατεύθυνση σήμερα το πρωί στο ράδιο Ζυγός ήταν συγκλονιστική.

φωτό από kalabakacity.gr