Συνεχίζεται ο αγώνας στο «Τρίκκη»

Στα Τρίκαλα θα βρίσκεται αύριο Τετάρτη, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων γάλακτος – Τροφίμων και ποτών Μανώλης Καραντούσας. Αφορμή η συνέχιση του αγώνα των εργαζομένων στο Εργοστάσιο γάλακτος «Τρίκκη».

Σε ανακοίνωση τους, τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα του εργοστασίου, υποστηρίζουν ότι βρίσκονται εδώ και τρεις εβδομάδες σε «αγωνιστικές διεργασίες και κινητοποιήσεις ενάντια στο καθεστώς των ατομικών συμβάσεων εργασίας που επιχειρεί η διοίκηση του Εργοστασίου, αλλά και για τη διεκδίκηση συλλογικής σύμβασης που θα ενταχτούν όλοι οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση» και προσθέτουν: « Στεκόμαστε όρθιοι, με το κεφάλι ψηλά, ενάντια σε πιέσεις και απειλές . Δεν θα υποκύψουμε. Οι αποφάσεις τους καταστρέφουν τις ζωές μας και τις ζωές των οικογενειών μας».

Στο πλαίσιο λοιπόν των κινητοποιήσεων τους και του κύματος αλληλεγγύης στον αγώνα τους, αύριο θα βρεθεί στα Τρίκαλα ο κ. Καραντούσας, ως ένδειξη έμπρακτης στήριξης στον αγώνα μας.Κατά την επίσκεψή του στα Τρίκαλα ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, στις 11 το πρωί θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Εργοστάσιο Γάλακτος Τρικάλων «Τρίκκη»   & στις 6μμ θα δώσει -από κοινού με την Επιτροπή – συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων.