Συνεργασία μεταξύ Δήμου Τρικκαίων και καταστηματαρχων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Ο σεβασμός στις ισχύουσες διατάξεις και η συνεργασία μεταξύ Δήμου Τρικκαίων και καταστηματαρχών αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης κατά τη σημερινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα με εκπροσώπους του Δήμου Τρικκαίων κι εκπροσώπων των καφετεριών και μπαρ, κυρίως του πεζοδρόμου της Ασκληπιού.
Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης του αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής κ. Γιάννη Κωτούλα στην οποία παρέστη και ο Δήμαρχος Τρικκαίων.
Κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν ζητήματα συνεργασίας εν όψει των εορτών. Ο κ. Παπαστεργίου επανέλαβε τις βασικές αρχές που διέπουν τη λειτουργία της πόλης, και κατά την περίοδο των εορτών και γενικότερα. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον σεβασμό από τους καταστηματάρχες των διατάξεων που ισχύουν, αλλά και της γενικότερης συνεργατικής προσπάθειας που από την αρχή της νέας δημοτικής περιόδου, υιοθετήθηκε. Διατάξεις, οι οποίες αφορούν στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών, των τρικαλινών και των καταναλωτών εν γένει, αλλά και στη διατήρηση μιας σαφώς πιο όμορφης εικόνας στους κεντρικούς χώρους της πόλης (πεζόδρομος Ασκληπιού, «μανάβικα»), χωρίς τον φόβο της επιβολής προστίμων.