Συλλήψεις για χύμα καπνό

 

Χύμα καπνό φαίνεται πως αναζητούν πολλοί, στην προσπάθεια τους να μειώσουν το κόστος του καπνίσματος. Αυτό αποδεικνύεται καθώς μετά τη σύλληψη του 40χρονου από το Αγρίνιο στα Τρίκαλα, στις αρχές της εβδομάδας, χθες είχαμε και τη σύλληψη δυο Βουλγάρων και ενός Αλβανού και πάλι στα Τρίκαλα, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ααστυνομίας, χθες το απόγευμα, συνελήφθησαν στην περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματο, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 34 και 51 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν μια νάιλον συσκευασία με χύμα αφορολόγητο καπνό, βάρους 74 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Το βράδυ, ακολούθησε και πάλι από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., η σύλληψη ενός 50χρονου υπήκοου Αλβανίας, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία με χύμα αφορολόγητο καπνό, βάρους 370 γραμμαρίων.

Και στις δυο περιπτώσεις, οι ποσότητες καπνού, θα αποσταλούν στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.