Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα

Συλλήψεις για ναρκωτικά είχαμε χθες σε Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα. Ειδικότερα:

Συνελήφθη, στις 11 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν πέντε ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή.

Συνελήφθη, στις 11 Σεπτεμβρίου το βράδυ στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και ένα μαχαίρι.

Συνελήφθη, στις 11 Σεπτεμβρίου το βράδυ στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή και κατασχέθηκαν (31) ναρκωτικά δισκία, τα οποία είχε χωρίς ιατρική συνταγή.

Συνελήφθησαν, στις 11 Σεπτεμβρίου το πρωί και το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 28χρονος ημεδαπός και ένας 45χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αρμενίας, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν ο καθένας από ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο μίγματος κάνναβης-καπνού, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθησαν, στις 11 Σεπτεμβρίου το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 20, 24 και 25 ετών, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητα κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.