TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ

Τη συνταγή μας έδωσε ο Μιχάλης Μαντέλλας

Μαρ 3, 2015
in Μαγειρική
ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ
Share on FacebookShare on Twitter

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ (για 2 άτομα)
• 1 τηγάνι
• 4 αυγά
• 1 μέτρια φρέσκια ώριμη ντομάτα (εναλλακτικά 2 φλιτζάνια του καφέ ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας)
• λίγο ελαιόλαδο
• αλάτι
• πιπέρι
• ρίγανη
• ελάχιστο γάλα ή νερό

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
• Λίγη φέτα
• Λίγη πράσινη πιπεριά
• Ζαμπόν ή μπέικον ή λουκάνικα
• Πατάτες τηγανητές
• Ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να ταιριάξετε (μην ξεχνάτε ότι η μαγειρική θέλει φαντασία)
ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Παίρνουμε το τηγάνι και το βάζουμε πάνω σε αναμμένο μάτι με δυνατή θερμοκρασία. Προσθέτουμε ανάλογο ελαιόλαδο, έτσι ώστε να μπορούμε να τηγανίσουμε. Μόλις αρχίσει το λάδι να ζεσταίνεται ρίχνουμε την ντομάτα, που την έχουμε περάσει από μπλέντερ ή χοντρό τρίφτη, μαζί με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και τα καβουρδίζουμε. Συγχρόνως σπάμε τα αυγά σε ένα βαθύ μπολ και προσθέτουμε ελάχιστο γάλα ή νερό (1 κουτ. γλυκού περίπου).
• Από δω και πέρα τα πράγματα σκουραίνουν για τον ανεκπαίδευτο μιας και όλο αυτό το μίγμα πρέπει να το χτυπήσουμε, συνήθως με ένα ή δύο πιρούνια, έτσι ώστε να φουσκώσει. Αν δεν μπορείτε σας προτείνω τη λύση ενός μίξερ. Συγχρόνως το λάδι έχει κάψει, οπότε ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι και φροντίζουμε να ψηθούν καλά ανακατεύοντας με ένα πιρούνι ή ξύλινη κουτάλα. Εδώ δεν μας ενδιαφέρει ο κλασσικός τρόπος διπλώματος της ομελέτας μιας και όλα γίνονται ένας νόστιμος αχταρμάς. Μόλις ψηθεί-τηγανιστεί καλά τη σερβίρουμε και την απολαμβάνουμε…

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Ακολουθούμε ακριβώς την ίδια διαδικασία με τα παραπάνω. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι στο καβούρδισμα ρίχνουμε τα υλικά της αρεσκείας μας (αν είναι λουκάνικα ή πατάτες φροντίζουμε να τα έχουμε τηγανίσει πρώτα) μαζί με την ντομάτα και μετά ακολουθούν τα αυγά.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!! Και προσοχή γιατί πιτσιλάει καθώς τηγανίζετε.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο
Μαγειρική

Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο

Ιούν 26, 2025
Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου
Μαγειρική

Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου

Ιούν 25, 2025
Παγωτό της «φωτιάς»
Μαγειρική

Παγωτό της «φωτιάς»

Ιούν 24, 2025
Τούρτα κεράσι-μπισκότο
Μαγειρική

Τούρτα κεράσι-μπισκότο

Ιούν 23, 2025
Κέικ κρέμα-κεράσι
Μαγειρική

Κέικ κρέμα-κεράσι

Ιούν 22, 2025
Γλυκό κουταλιού κίτρινη κολοκύθα
Μαγειρική

Γλυκό κουταλιού κίτρινη κολοκύθα

Ιούν 21, 2025
Next Post
Προς την τελευταία της κατοικία «οδεύει» η Γ. Χιούστον

Προς την τελευταία της κατοικία «οδεύει» η Γ. Χιούστον

Κόρη πέθανε μπροστά στα μάτια του πατέρα της!

Κόρη πέθανε μπροστά στα μάτια του πατέρα της!

Η τιμωρία σοκ που επέβαλε σχολείο σε 6χρονο μαθητή

Η τιμωρία σοκ που επέβαλε σχολείο σε 6χρονο μαθητή

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

http://anilioparkfestival.gr/tickets/http://anilioparkfestival.gr/tickets/
Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd