Στα ριζά του Κόζιακα ριζώνει η υποψηφιότητα του Θανάση Λιούτα

«Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία με όλη την καρδιά μας. Μόνον εσύ θα βοηθήσεις τους αγρότες!!!». Αυτή η φράση επαναλαμβανόταν ολοένα συχνότερα κι εντονότερα κατά την απογευματινή περιοδεία του υποψηφίου βουλευτή της Ν.Δ. Θανάση Λιούτα σε Πρίνος, Γενέσι, Πρόδρομο,Γοργογύρι, Ξυλοπάροικο και Εξάλοφο (16-1-2015).
Ανταποδίδοντας την αγάπη που του έδειξαν σε όλα τα χωριάκαι συγκινημένος για την πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, ο κ. Λιούτας υποσχέθηκε να δουλέψει σκληρά από τη νέα του θέση με την δύναμη και την ψήφο του Τρικαλινού Λαού. Θα κάνω ό,τι περνάει απ’ το χέρι μου, διαβεβαίωσε. Κάλεσε δε, τους εκατοντάδες συνομιλητές του «να βάλουμε όλοι μαζί τη χώρα μπροστά! Με πρώτη τη Ν.Δ. καιαυτοδυναμία!!».
Ο διάλογος επικεντρώθηκε και πάλι σε αγροτοκτηνοτροφικάθέματα, που είναι, εξ άλλου, η… ειδικότητα του κ. Λιούτα, επαγγελματία γεωπόνου – παραγωγού. Σύμφωνα με τον ίδιον, η Ελληνική Βιομηχανία θα έπρεπε να έχει καλύτερη ανταγωνιστικότητα. Προς αυτήν την κατεύθυνση και πέραν των άλλων, όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά, χρειάζεται να βάλουμε αφ’ ενός την παραγωγή στην επιδότηση και αφ’ ετέρου εκείνοι οι οποίοι δεν είναι 100% αγρότες να παίρνουν καλύτερη σύνταξη.
Στις συναντήσεις παρόντες ήταν και Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων. Ο Γιάννης Ραποτίκας στο Πρίνος, ο ΑνδρέαςΒάϊος στο Γενέσι, ο Σπύρος Καραμπούλας στον Πρόδρομο και ο Κώστας Τσιούνης στο Γοργογύρι. Ενώ στον Πρόδρομο και το Γοργογύρι τον κ. Λιούτα συνόδευε ο Κίμων Αναστασόπουλος αντιδήμαρχος Περιφέρειας Δήμου Τρικκαίων (τομέας Β’).