Υλικά:
1 κουτί σαντιγί garni Γιωτης (περιεχόμενο των 2 φακέλων)
400 ml κρύο γάλα
1 κουτί ζαχαρουχο γάλα
1 κουτί γάλα εβαπορέ(μεγάλο)
Πραλινα φουντουκιου
Ξηρούς καρπούς
Σιρόπι καραμέλα (οι ποσότητες στην Πραλινα,σιρόπι και ξηρούς καρπούς κατα προτίμηση)
Εκτέλεση :
Σε ένα μπολ χτυπάμε με μίξερ την σαντιγί με 400ml κρύο γάλα μέχρι να πήξει. Προσθέτουμε το ζαχαρουχο γάλα και το εβαπορέ. Χτυπάμε λίγο ακόμη να ενωθούν, (μπορείτε να προσθέσετε και την πραλινα φουντουκιου να ομογενοποιηθει μαζί). Τέλος προσθέτουμε ξηρούς καρπούς και σιρόπι. Βάζουμε κατάψυξη για 8 ώρες η αλλιώς από το βράδυ. Προσθέστε αν σάς αρέσει και τριμμένα μπισκότα.Ταιριάζουν απίστευτα!Αν θέλουμε μπορούμε αντί για σκόνη σαντιγί να χτυπήσουμε μισό κιλό κρέμα γάλακτος πλήρες (για σαντιγί).
Καλή επιτυχία!
Την συνταγή μας έστειλε ο φίλος μας Γιώργος Χριστιανός, τις συνταγές του οποίου θα βρείτε και εδώ: Σελίδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος στο FACEBOOK.