Σολωμός με χρωματιστή πιπεριά σε άσπρη σάλτσα

Υλικά για 2 μερίδες : 

4 κομμάτια σολωμου
250 γρ. λιγκουινι ζυμαρικό (ή οποιοδήποτε της αρεσκείας σας )
1 κ.τ.σ βούτυρο
250 ml κρέμα γάλακτος
λίγο ελαιόλαδο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
λιγο άνηθο
1/2 σκελιδα σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
λίγο μπαχαρικο για Steak
χρωματιστή πιπερια
Εκτέλεση :
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα τηγάνι ζεσταινουμε λίγο ελαιόλαδο.  Αλατοπιπερωνουμε το ψάρι μας και το τοποθετούμε στο τηγάνι. Το ψήνουμε από την μία πλευρά, το γυρίζουμε και λίγο πριν είναι έτοιμο προσθέτουμε,το σκόρδο, την κρέμα γάλακτος, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον άνηθο,τα χρωματιστά πιπερια και το μπαχαρικο για Steak. Αλατιζουμε ξανά και αφήνουμε  για λίγο ώσπου να δέσει η σάλτσα. Σερβίρεται πάντα ζεστό!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Προσοχή στο ψάρι.  Το γυρίζουμε δύο φορές μόνο και προσεκτικά ώστε να μην σπάσει.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Χριστίνα Κάνη.