Σοκολατοδημιουργίες

Υλικά:

300 γρ κουβερτουρα{αναλογα ποσα θελεις να κανεις}, και μερικα μπαλονια μικρα μεγαλα.

Εκτέλεση:

Λιωνω σε ben mary την κουβερτουρα και αφου γινει χλιαρη εχω φουσκωσει τα μπαλονια,τα πλενω καλα καλα με νερο,τα σκουπιζω και βουταω τα μικρα μαλονια απο την πισω οψη της μεχρι τη μεση,τα βαζω στο ψυγειο για 1 ωρα και με 1 βελονα σπαω τα μπαλονια και τα ξεφουσκωνω σιγα σιγα και στα μεγαλα μπαλονια κανουμε διαφορα σχεδια και επισης το ιδιο,τα βαζω στο ψυγειο και τα γεμηζω με παγωτο στρατσατελα η οτι αλλο μας αρεσει.

Τη συνταγή μας έστειλε ο Δημήτρης Σαργιώτης