Σοκολατάκια με μαύρη κουβερτούρα γέμιση φουντούκι και καρύδα

Υλικά
300 γρ. κουβερτούρα.
Λίγη κρέμα γάλακτος.
1 σακούλι γλάσσο.
Φουντούκια και καρύδα.

Λιώνουμε σε ben mary την κουβερτούρα με λίγη κρέμα γάλακτος. Αφού γίνει χλιαρή βάζουμε λίγο από το υλικό σε φαρμάκια σιλικόνης. Προσθέτουμε ένα φουντούκι και σκεπάζουμε με υλικό. Βάζουμε το υλικό να κρυώσει για 1 ώρα στο ψυγείο. Τα βγάζουμε. Τα βουτάμε στο γλάσσο και προσθέτουμε την καρύδα. Τα βάζουμε για άλλη μισή ώρα στο ψυγείο κι έτοιμα τα σοκολατάκια.

Τη συνταγή μας έστειλε ο Δημήτρης Σαργιώτης.