Σε λειτουργία οι τουαλέτες στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης

Είμαστε από τις λίγες πόλεις που δεν έχουμε τουαλέτες για την εξυπηρέτηση του κοινού. Τουαλέτες υπάρχουν για την ακρίβεια αλλά δεν είναι σε λειτουργία ή είναι σε άθλια κατάσταση με αποτέλεσμα ο κόσμος να επισκέπτεται καταστήματα όταν χρειάζεται. Μάλιστα, είναι τέτοια η κατάσταση που δημιουργείται κάθε μέρα ώστε καταστηματάρχες αναγκάστηκαν να βάλουν κωδικό προκειμένου να εξυπηρετούνται μόνο οι πελάτες τους κι όχι ο καθένας. Αφού οι τουαλέτες των καταστημάτων τους μετατρέπονταν σε δημόσιες σε καθημερινή βάση.
Η κατάσταση αυτή ήταν απίστευτη ειδικά πέρυσι κατά τις ημέρες λειτουργίας του Μύλου των Ξωτικών που η κίνηση ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Προκειμένου να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα ο Δήμος Τρικκαίων δίνει σε λειτουργία τις δημοτικές τουαλέτες στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης που μετά από τις απαραίτητες εργασίες είναι έτοιμες προς χρήση.
Να σημειώσουμε ότι το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα στις 23 Δεκεμβρίου, αναμένεται να δημοπρατηθεί και η κατασκευή τουαλετών στο δημοτικό κτίριο όπου στεγάζεται η ΠΕ Τρικάλων.