Σε… κίνηση η αγορά των Τρικάλων

Σε… κίνηση ήταν σήμερα η αγορά των Τρικάλων, δίνοντας νόημα και στον τίτλο των εκδηλώσεων «αγορά σε κίνηση» που διοργανώθηκαν από φορείς με στόχο την τόνωση του καταναλωτικού ενδιαφέροντος  με αφορμή τη γιορτή του Πάσχα.

Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν στις οδούς Ιουλιέτας Αδάμ και Καρανάσιου, Βύρωνος, Καραϊσκάκη και Πλούτωνος.Στα τρίααυτά διαφορετικά σημεία της πόλης «ξεδιπλώθηκε» το πρόγραμμα των εκδηλώσεων με την αναβίωση εθίμων, χορούς, παραδοσιακή  μουσική και τα τραγούδια.

… Και μάλλον ο στόχος επετεύχθη αφού οι Τρικαλινοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα κι επισκέφτηκαν το κέντρο της πόλης για να απολαύσουν το μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα, κάνοντας παράλληλα και τις αγορές τους.

Την διοργάνωση των εκδηλώσεων ανέλαβε ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων, σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων, το Εργαστήριο οργάνωσης – Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής του ΤΕΦΑΑ, το Δημοτικό Χορευτικό καθώς και τον Αθλητικό Σύλλογο Πάλης.

«Στόχος των εκδηλώσεων ήταν η τόνωση της αγοραστικής κίνησης αλλά της ύπαρξης κοινής προσπάθειας στην κατεύθυνση της πολιτιστικής ανάπτυξης. Οι εκδηλώσεις βοηθούν πολύ σε αυτή την κατεύθυνση κάτι που φάνηκε και από τα Χριστούγεννα» ανέφερε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Χρήστος Μπλουγούρας.