Σαγανάκι φέτα

ΥΛΙΚΑ :

Τυρί φέτα(μισό κιλό)

2 αβγά

1 κούπα αλεύρι

2 κούπες φρυγανιά

Πιπέρι

Εκτέλεση :

Κόβουμε τιν φέτα τιν περνάμε απο αλεύρι μετα από αυγό και τέλος έχουμε ανακατέψει ελάχιστο απο το αλεύρι με την φρυγανιά τα βουτάμε και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε ο φίλος μας Γιώργος Χριστιανός, τις συνταγές του οποίου θα βρείτε και εδώ: https://www.facebook.com/GiorgosXristianosSelidaMageirikhs/?__mref=message_bubble