Σαγανάκι με ούζο και όστρακα

Υλικά :
όστρακα
1-2 πιπεριές
1-2 κρεμμυδάκια
λίγο μαϊντανό
πιπέρι
αλάτι
ούζο
1 σκελίδα σκόρδο
ελαιόλαδο
Εκτέλεση :
Σε ελάχιστο νερό και σε χαμηλή κατσαρόλα(ρηχή) και ανοιχτή κατά προτίμηση, βάζουμε ανοίξουν όλα (τα κλειστά τα περάμε) όταν ανοίξουν όλα σε λίγα λεπτά δηλαδή και έχει εξατμιστεί και το νερό ρίχνουμε το πιπέρι και το αλάτι. Ψιλοκόβουμε την πιπεριά, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό και το σκόρδο και μαζί με το λάδι τα ρίχνουμε και αυτά. Γυρίζουμε τα όστρακα λίγες φορές και σβήνουμε με το ούζο.  Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε μαιντανό.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Έφη Πελέκη.